سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد تبوله

در این مطلب قصد داریم روش تهیه سالاد تبوله را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد تبوله را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۲ لیوان جعفری ریز خرد شده
۱ لیوان کینوا پخته شده (جایگزین بلغور دانه ریز گندم)
۱ تا ۲ لیوان گوجه فرنگی
۱/۲ لیوان پیازچه
۱/۲ یه پیاز ریز خرد شده
۱ لیوان دانه انار شیرین (۱ عدد انار)
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
آب ۱ لیمو ترش
۱ تا ۴ قاشق انار ملس (اختیاری)
نمک و فلفل به میزان لازم


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
ابتدا یه لیوان کینوا را با آب سرد بشوید و با ۲ لیوان آب بزارید روی اجاق گاز برای مدت تقریبا ۱۵ دقیقه بپزد (در ظرف رو بزارید) تا موقعی که کامل آب جذب کینوا شده باشه، از روی حرارت بردارید بزارید خنک شود همزمان جعفری، پیازچه، گوجه فرنگی، پیاز را خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید. دانه‌های انار و کینوا‌ی پخته شده را هم اضافه کنید نمک، فلفل، آب لیمو، روغن زیتون و رب انار را هم در آخر اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند. به همین راحتی

نوش جان.

منبع: matbakh gram

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.