انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
چرا میکسش کنی گیلاس درسته اش زیباتره
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای گیلاس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گیلاس ۷۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق م
آب ۴/۱ لیوان
وانیل کمی
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت ۲۰ دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
۵ دقیقهی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم.
رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین.
منبع: amoozesh deser ghaza
انتهای پیام/