در گزارش زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در مطلب زیر طرز تهیه مربای انجیر را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

شکر: ۸۰۰ گرم
انجیر: یک کیلو‌
آبلیمو: یک قاشق غذا‌خوری
گلاب: ۲ قاشق غذا‌خوری
آب: یک لیوان
(پودرهل در صورت تمایل کمی) من نریختم.


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا انجیر‌ها را شسته و روی انجیر‌ها با چنگال یا با خلال دندان چند سوراخ ایجاد کنید.

شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.

بعد از جوش آمدن انجیر‌ها را در شربت بریزید و صبر کنید تا انجیر‌ها نرم شده و گلاب و آب لیمو را هم اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بجوشانید.

در این مرحله حتما در ظرف مربا را یک پارچه تمیز گذاشته و حرارت را خاموش کنید و با در بسته بگذارید خنک شود تا شهد به درون انجیر‌ها نفوذ کند و مربا آماده شود.

برای تهیه مربای انجیر بهتر است از انجیر‌های ریز و سبز استفاده کنید.

منبع: ashpaz bashi۱

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.