طرز تهیه مربای گیلاس

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه مربای گیلاس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گیلاس ۷۰۰ گرم
شکر ۶۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱.۵ ق م
آب ۴/۱ لیوان
وانیل کمی


بیشتر بخوانید


 طرز تهیه:

شب قبل گیلاسا رو هسته میگیریم لا به لاش شکر میریزیم و میذاریم یخچال!
فرداش وقتی آب انداخت میذاریم روی حرارت تند که شکر سریع حل بشه! بعد از روی حرارت برمیداریم و میکسش میکنیم و دوباره روی حرارت ۲۰ دقیقه میذاریم تا قوام بیاد!
پودر ژلاتین رو روی آب سرد میپاشیم و میذاریم توی ماکروویو یا بخار آب تا شفاف بشه!
۵ دقیقه‌ی آخر وانیل و ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم.
وقتی خنک شد توی شیشه میریزیم.
رنگش خیلی خوشگله مخصوصا اگه از گیلاسای سیاه استفاده کنین.

منبع: amoozesh deser ghaza

انتهای پیام/