او با بیان اینکه این انجمن میزبان جمعی از اعضا مراکز کانون اهواز، کارشناس آفرینشهای ادبی، مسئول انجمن داستان صبا و مربیان ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بود، افزود: این نشست با اشتراکگذاری داستانهای نوجوانان کانونی آغاز شد.
کیانی اظهار داشت: در این نشست علی خانمرادی، نویسنده، مدرس و منتقد فعال حوزه داستان و مربی ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان ایلام که بهعنوان میهمان ویژه در این نشست حضور داشت، به نقد و بررسی آثار پرداخت. همچنین بر کسب تجربههای زنده و نو از سوی نوجوانان در خلق آثار ادبی تأکید کرد و از آنها خواست در نامگذاری آثار ادبی اهتمام ویژهای داشته باشند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان ادامه داد: مهمان برنامه در این نشست همچنین بر رعایت نحوه استفاده از زبان معیار و بیان تفاوت سادهنویسی با محاوره نویسی از سوی نوجوانان در نگارش اثر ادبی خود و همچنین آشناییزدایی در داستان، لزوم خلاقیت در ایده پردازی و رعایت تناسب میان لحن و شخصیت تأکید کرد.
به گفته این مقام مسئول، ضرورت سنجش ظرفیت داستان کوتاه، شاخصههای آغاز، میانه و پایان داستان کوتاه و لزوم رعایت روابط علت و معلولی در داستانهای تخیلی از دیگر مواردی بود که علی خانمرادی در نشست مجازی انجمن ادبی صبا بر آن تاکید کرد.
انجمنهای ادبی مجازی مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، فعالیتهای خود را به شکل تخصصی، هر دو هفته یکبار، در ۲ بخش شعر و داستان بصورت مجزا برای اعضا دختر و پسر برگزار میکنند و تلاش برای تولید آثار فاخر در کنار نقد سازنده آثار با حضور نویسندگان و منتقدان برجسته و صاحبنظر بخشی از اهداف برگزاری این کارگاهها اعلام شده است.
انتهای پیام/گ