به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان گفت: وضعیت بیماری کرونا هم اکنون در بیشتر شهرهای استان از مرز هشدار گذشته و به وضعیت قرمز رسیده است.
محمود ثمینی روز پنجشنبه در همایش آغاز به کار مرکز همیاری آموزش، اشتغال و درمان بیماران صعبت العلاج ایران در بروجرد اظهار داشت: در این مرحله نیازمند همکاری مردم هستیم و چنانچه پیک بیماری به یکباره بالا برود امکانات برای پاسخگویی به نیازهای دارویی و تجهیزات لازم در درمان بیماران وجود ندارد.
ثمینی افزود: از مردم استان تقاضا داریم که با همکاری در شرکت نکردن در اجتماعات غیرضروری، رعایت فاصله اجتماعی و رعایت پروتکلهای بهداشتی روند رسیدن به پیک بیماری را کند کنن.
معاون استاندار لرستان با اشاره به فرهنگ مردم لرستان در خصوص شرکت در مراسمهایی همچون ختم و عروسی گفت: صاحبان عزا باید از گرفتن هرگونه تجمع و مراسمی با حضور جمعیت زیاد خودداری کنند و در مورد مراسمهای عروسی نیز با تعداد کم و رعایت نکات بهداشتی برگزار شود تا بتوان در این مرحله سلامت جامعه را تامین کرد.
او با اشاره به شرایطی که بیماران خاص دارند و مشکلاتی که با آن مواجه هستند گفت: هزینههای درمانی بیماران خاص بسیار بالاست که باید نمایندگان در این زمینه لایحههای حمایتی را پیگیری کنند تا حمایت از این بیماران در مسیری قانونمند دنبال شود علاوه بر این دولت و خیرین حوزه سلامت نیز میتوانند ظرفیت خوبی باشند تا بتوان بخشی از مشکلات بیماران خاص را رفع کرد.
ثمینی با تاکید بر توانمندی بانوان اظهار داشت: بانوان باید مورد حمایت و آموزشهای لازم در خصوص تغییر سبک زندگی قرار گیرند تا بتوانند تواناییهای خود در عرصههای مختلف و از جمله از نظر اقتصادی به منصه ظهور برسانند.
او گفت: در بسیار از مناطق دورافتاده و روستایی با تکیه بر تولیدات محلی زنان توانسته اند به خودباوری و توان اقتصادی قابل قبولی برسند که این روند را با آموزش و ارتقای اگاهی آنان میتوان بیشتر کرد.
ثمینی گفت: هر گونه هزینهای که در حوزه پیشگیری انجام میشود نوعی سرمایه گذاری است که در تمام زمینهها اعم از آموزش و توانمندی بانوان و مهارتهای لازم در تغییر سبک زندگی میتواند نتیجه مطلوب بدنبال داشته باشد.
انتهای پیام/ب