سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آلایش گوشت قرمز در تبریز قیمت گذاری شد

 مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: برای اولین بار در استان قیمت آلایش گوشت گوساله و گوسفند نیز توسط کمیته قیمت گذاری اعلام شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز، قدرتی مدیرعامل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز گفت: برای اولین بار در استان قیمت آلایش گوشت گوساله و گوسفند نیز توسط کمیته قیمت گذاری، اعلام شد.

 قدرتی افزود: در جلسه کمیته قیمت گذاری گوشت که با حضور نمایندگان سازمان صنعت معدن تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، اتحادیه دامداران استان و همچنین اتحادیه قصابان در محل سازمان کشتارگاه برگزار شد قیمت گوشت گوساله و گوسفند و همچنین آلایش گوشت گوساله و گوسفندی مشخص شد.

او گفت: برای مدیریت قیمت گوشت و جلوگیری از افزایش آن باید با هماهنگی ارگان‌های ذیربط نسبت به قیمت گذاری آلایش گوشت گوساله و گوسفند اقدام می‌شد که خوشبختانه با موافقت تمامی اعضا این موضوع محقق شد.

او گفت: عدم قیمت گذاری به آلایش گوشت منجر به هرج و مرج در بازار شده بود که این آشفتگی بر قیمت گوشت نیز تاثیرگذار بود.

مدیرعامل کشتارگاه تبریز با تمجید از همکاری تمامی ارگان‌های ذیربط در کنترل و پایین آوردن قیمت گوشت، گفت: با درک وضعیت معیشت قشر آسیب پذیر و مبارزه با تورم‌های سرسام آور همه دستگاه‌ها دست به دست هم دادند تا گوشت در سال جاری نه تنها افزایش قیمتی نداشته باشد، بلکه روز به روز شاهد افول و پایین آمدن قیمت گوشت قرمز در استان باشیم.

 در جلسه کمیته قیمت گذاری که در محل سازمان کشتارگاه صنعتی شهرداری تبریز برگزار شد قیمت گوساله نر هفتصدو پنجاه هزار ریال (۷۵ هزار تومان) و قیمت گوسفند نر ۸۸۰ هزار ریال (۸۸ هزار تومان) مصوب شد و تمامی قصابی‌ها و محل‌های عرضه گوشت ملزم به رعایت آن هستند.

انتهای پیام/ک

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.