برای نخستین باردر کشور کشتارگاه تبریز پس از ذبح حیوانات گوشت‌های آن‌ها را شناسنامه دار کرده و ۱۲ درصد پایین‌تر از قیمت بازارعرضه می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،دکترکریم قدرتی مدیر عامل کشتارگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: از آغاز طرح شناسنامه دار کردن گوشت‌ها به تفکیک نر و ماده و تعیین سن احشام و ثبت آن‌ها در شناسنامه گوشت، و ثبت مشخصات کامل گوشت بر روی بسته‌ها کد آن از طریق سامانه کشتارگاه نیز قابل پیگیریست و مردم استان با اعتماد بیشتری نسبت به انتخاب خرید‌ها اقدام می‌کنند.

 او با اجرای این طرح که با استقبال مسئولان و مردم استان روبرو شده، ضمن حذف دلالان و واسطه‌های مزاحم در چرخه تولید و توزیع گوشت در جامعه، از ورود گوشت‌های ناسالم و آلوده به بازار ونیز سواستفاده‌های بهداشتی نیز جلوگیری می‌شود.

او با اشاره به راه اندازی مجموعه بسته بندی فراورده‌های گوشتی در کشتارگاه تبریز افزود: طبق هماهنگی با ستاد تنظیم بازار قیمت تمام شده گوشت در فروشگاه‌های عرضه مستقیم برای مصرف کننده نسبت به ۳ ماه قبل بیش از ۱۲ درصد کاهش یافته است.

انتهای پیام/

 

برچسب ها: دامپزشکی ، گوشت قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.