سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه سس رومسکوی اسپانیایی

رومسکو از جمله سس‌های محبوب ماهیگیران اسپانیایی بوده و اغلب با غذا‌های دریایی مثل ماهی و میگو یا سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده، سبزیجات، گوشت، کراکر و ... خورده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سس رومسکو یا رومسکوی اسپانیایی، یک سس اسپانیایی تند است و شهرت جهانی دارد، از جمله مواد اصلی این سس بادام یا فندق و فلفل و سیر و گوجه است. رومسکو از جمله سس‌های محبوب ماهیگیران اسپانیایی بوده و اغلب با غذا‌های دریایی مثل ماهی و میگو یا سیب‌زمینی کبابی یا سرخ‌شده، سبزیجات، گوشت، کراکر و ... خورده می‌شود.

مواد لازم برای یک و نیم پیمانه سس رومسکو

روغن زیتون: یک چهارم پیمانه

نان تست خشک خرد شده: یک عدد

بادام یا فندق بدون پوست و خرد شده نیم پیمانه

سیر خرد شده پنج تا شش حبه

گوجه فرنگی نیم آب پز شده، بدون پوست و تخم نیم کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای کباب شده روی آتش ۲عدد

فلفل پاپریکا یک قاشق غذاخوری

سرکه سفید ۲تا ۳قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید

  • طرز تهیه سس چیلی تند و خوشمزه در منزل

طرز تهیه:

۱. فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم و گرم کنید.

۲. روغن را روی حرارت متوسط در قابلمه گرم کنید.

۳. نان تست و فندق یا بادام را در روغن تفت دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سیر را اضافه کنید و ۲دقیقه هم بزنید.

۴. تمامی مواد تفت داده شده را همراه با نمک، گوجه فرنگی، فلفل دلمه‌ای، پاپریکا و سرکه در غذاساز هم بزنید و خوب مخلوط کنید.

۵. سس به دست آمده را در ظرف مناسب بریزید و در فر قرار دهید تا به مدت ۱۵دقیقه بپزد و حالت کاراملی پیدا کند.

منبع: تابناک

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.