سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نحوه تهیه پنکیک (کیک تابه‌ای) را بخوانید

در این مقاله به مهمترین نکاتی که در زمان پخت چیز کیک و پنکیک نیاز است بدانیم، اشاره شد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در این مقاله به مهمترین نکاتی که در زمان پخت چیز کیک و پنکیک نیاز است بدانیم، اشاره شد. 

مجله اکالا: پنکیک به صورت ساده، با مربا و همراه با موز و نوتلا بیشترین طرفدار رو داره و معمولا با کرپ اشتباه گرفته میشه! حتی آقایونی که بلد نیستن چطوری نیمرو رو توی ماهیتابه درست کنن، با این دستور پخت به‌راحتی می‌تونن یه پنکیک خوشمزه و لطیف رو آماده کنن. البته یک نوع متفاوت تری از پنکیک به اسم پنکیک پفکی  هم وجود داره که طرز تهیه آن با این نوع پنکیک کمی فرق داره. پنکیک می‌تونه یک صبحانه یا عصرانه سالم و مقوی و در عین‌حال خونگی و ترتمیز رو مهمون سفره شما کنه. طرز تهیه این پنکیک از مجله اکالا گرفته شده است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک:

  • آرد: 1.5 پیمانه
  • بکینگ پ.در: 1 ق غ
  • شکر: 1 ق غ
  • شیر: 1.5 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1.4 ق غ

مراحل تهیه پنکیک:

  • شکر، آرد، بیکینگ پودرو نمک را با هم مخلوط کنید.
  • تخم‌مرغ،روغن، شیر و وانیل را با هم مخلوط کنید.

 

  • - مخلوط تخم مرغ و مواد دیگر را به مواد خشک اضافه کنید و با استفاده از لیسک، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
  • - در یک تابه نچسب، کمی کف تابه را باکره چرب کنید. با استفاده از ملاقه کوچک، مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت ۲ دقیقه یا تا زمانی‌ که رویه آن پف کرده و حباب ایجادشود آن را حرارت دهید.

 انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.