مواد لازم:
پودر ژله ۳ بسته کوچک (ژله گیلاس)
آب ۳ فنجان (آب جوش)
شکر ۵۵ گرم
آب پرتقال ۳/۴ فنجان
کنسرو آناناس ۱ عدد (آناناس له شده)
سیب ۵ فنجان (رنده شده)
خامه به مقدار لازم (خامه زده شده)
طرز تهیه:
۱- ژله را با آب جوش و شکر به مدت دو دقیقه مخلوط کنید و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید خنک شود.
۲- در این زمان سیب و آناناس را به مخلوط اضافه کنید و داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
۳- سپس روی آن خامه شیرین قرار دهید و سرو نمایید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/