سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد ژله خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد ژله را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سالاد ژله در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

پودر ژله ۳ بسته کوچک (ژله گیلاس)
آب ۳ فنجان (آب جوش)
شکر ۵۵ گرم
آب پرتقال ۳/۴ فنجان
کنسرو آناناس ۱ عدد (آناناس له شده)
سیب ۵ فنجان (رنده شده)
خامه به مقدار لازم (خامه زده شده)

طرز تهیه: 

۱- ژله را با آب جوش و شکر به مدت دو دقیقه مخلوط کنید و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید و بعد بگذارید خنک شود.

۲- در این زمان سیب و آناناس را به مخلوط اضافه کنید و داخل ظرف بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.

۳- سپس روی آن خامه شیرین قرار دهید و سرو نمایید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.