سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه خورشت آناناس درست کنیم؟

در این مطلب طرز تهیه خورشت آناناس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه خورشت آناناس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۱ قاشق غذاخوری
نعنا ۵ شاخه (برگ)
آناناس ۶ حلقه
پیاز ۳۰۰ گرم
گوشت ۱۰۰ گرم (خورشتی)
روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- در ظرفی مناسب پیاز‌ها را خلالی خرد کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم تا طلایی شود.

۲- آرد را در تابه ریخته و به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می‌کنیم.

۳- گوشت را به اندازه دلخواه خرد کرده و در قابلمه حاوی روغن با نمک و زردچوبه سرخ می‌کنیم، چون این عمل باعث می‌شود گوشت شکل خود را موقع پختن حفظ کند.

۴- سپس روی گوشت آب‌جوش ریخته و می‌گذاریم تا کاملا بپزد.

۵- وقتی گوشت پخت، هر حلقه آناناس را به سه قسمت تقسیم کرده و همراه نعنا، پیازداغ، آرد و آبلیمو می‌گذاریم ۲۰ دقیقه داخل خورش بماند تا خورش جا بیفتد.

۶- وقتی خورش پخت و جا افتاد آن را برای سرو در ظرف مناسب کشیده وبه همراه پلو سرو میکنیم.

نکات:

● اگر دوست دارید به خورش زعفران اضافه کنید تا خوش رنگ‌تر شود.

● بهتر است به جای آب در غذا از آب کمپوت آناناس استفاده شود تا غذای شما خوشمزه‌تر شود.

● می‌توانید از کمپوت آناناس هم استفاده کنید فقط آن را آخر پخت اضافه کنید و اجازه دهید فقط کمی با مواد بجوشد تا طعم بگیرد.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.