سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورشت پسته

در این مطلب دستورالعمل خورشت پسته را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه خورشت پسته در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:
پسته نیم کیلو (مغز شده و آسیاب کرده)
گوشت نیم کیلو (گوسفندی بدون چربی (خورشتی))
پیاز ۱ عدد
روغن به میزان لازم
آبغوره نصف پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

۱- ابتدا مغز پسته آسیاب کرده را به همراه ۶ پیمانه آب ولرم مخلوط کنید و هم بزنید.

۲- مانند خاکشیر موقع شستن چند بار از یک ظرف به ظرف دیگر بریزید و پوست‌های پسته را که ته‌نشین می‌شوند دور بریزید.

۳- اگر از پسته‌ی پوست شده و یا خلال پسته استفاده می‌کنید این کار لازم نیست و خورشت سبزتری خواهید داشت.

۴- پیاز را بسیار ریز کرده و به همراه کمی روغن تفت دهید و گوشت را خورشتی خرد کرده و در آن بریزید و قدری تفت دهید تا رنگ گوشت برگردد.

۵- پسته‌ها را به گوشت و پیاز اضافه کنید.

۶- فلفل و آب خورشت را اندازه کنید (شبیه به فسنجان گردو)

۷- وقتی گوشت خورشت نیم پز شد نمک خورشت را اندازه کنید و بعد از پختن گوشت، آبغوره و شکر را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید.

۸- بعد از جا افتادن خورشت آن را همراه با چلو سرو کنید.

نکات:

۱- بهتر است در این خورشت از فلفل سفید استفاده شود.

۲- استفاده از کره به جای روغن، خورشت را خوشمزه‌تر خواهد کرد.

۳- می‌توانید به جای آبغوره از آبلیمو استفاده کنید.

۴- شکر خورشت را بسته به ذائقه خود می‌توانید اضافه کنید. یا آن را حذف کنید.

۵- با مرغ یا ماهیچه‌ی گوساله نیز می‌توانید این خورشت را طبخ کنید.

۶- برای این مقدار خورشت حدودا ۸ پیمانه برنج نیاز است.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.