سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مش ماش مرغ + دستور تهیه

در این مطلب طرز تهیه مش ماش مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه ماش مرغ در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم جهت برای ۵ نفر:

قارچ ۱ بسته
شیر ۱ پیمانه
سینه مرغ
آرد سفید به میزان لازم (کمی)
پوره سیب زمینی به میزان لازم
بروکلی به میزان لازم
پاین نات (دانه میوه کاج) به میزان لازم (کمی)
بروکلی (برای تزئین، رنده شده و تفت داده شده)

طرز تهیه:

برش هاى سینه مرغ را با (با پیازرنده شده، زعفران، آب لیموى تازه، خردل، نمک و فلفل) مزه دار میکنیم (حداقل دو ساعت در یخچال بماند).

۱) قارچ‌ها را با حرارت تند بدون روغن تفت میدهیم و کنار میگذاریم.

۲) برش هاى سینه مرغ مزه دار شده را با کمى روغن زیتون روى حرارت متوسط سرخ میکنیم و بعد قارچ‌ها را اضافه میکنیم. شیر را با کمى آرد مخلوط کرده و به مرغ و قارچ اضافه میکنیم؛ و در حدود پانزده دقیقه به آن زمان میدهیم و بعد در کنار پوره سیب زمینى و بروکلى کمى گردو یا پاین نات سرو میکنیم.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۹:۲۱ ۱۶ تير ۱۳۹۹
مش ماشالاه مرغ خخخخخخ
ناشناس
۰۱:۰۴ ۱۸ تير ۱۳۹۹
اینم برای خودش یک نوع غذاییه