به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سیب زمینی تنوری در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.
مواد لازم :
روغن گیاهی به مقدار لازم (برای چرب کردن ظرف)
دانه خردل ۱/۲ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری (آب شده)
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه (خرد شده)
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری (خشک شده)
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری (رنده شده)
نمک ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم (کوچک) – بدون پوست و دو نیم شده
طرز تهیه:
۱- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک سینی فر را به قسمت پایین و سینی دیگر را به قسمت میانی انتقال دهید.
۲- دو ظرف مخصوص فر را با روغن چرب کنید.
۳- خردل و روغن زیتون، کره، آبلیمو، سیر، پونه، پوست لیمو رنده شده و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
۴- سیب زمینی را اضافه کرده و روی آن فلفل سیاه بپاشید و داخل کاسه زیر و رو کنید تا کل مواد و سیب زمینی با هم مخلوط شوند.
۵- سیب زمینیها را بین دو ظرف از قبل آماده شده تقسیم کنید، سپس به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیرون سیب زمینی ترد و داخل آنها نرم شود و بعد آنها را آرام زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.
منبع: مهین فال
انتهای پیام/