سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سیب زمینی تنوری با خردل

در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی تنوری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سیب زمینی تنوری در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است. با ما همراه باشید.

مواد لازم :
روغن گیاهی به مقدار لازم (برای چرب کردن ظرف)
دانه خردل ۱/۲ فنجان
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲ قاشق غذاخوری (آب شده)
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ حبه (خرد شده)
پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری (خشک شده)
پوست لیمو ۱ قاشق چای خوری (رنده شده)
نمک ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی ۱ کیلو و ۳۶۰ گرم (کوچک) – بدون پوست و دو نیم شده

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتیگراد (۴۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و یک سینی فر را به قسمت پایین و سینی دیگر را به قسمت میانی انتقال دهید.

۲- دو ظرف مخصوص فر را با روغن چرب کنید.

۳- خردل و روغن زیتون، کره، آبلیمو، سیر، پونه، پوست لیمو رنده شده و نمک را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

۴- سیب زمینی را اضافه کرده و روی آن فلفل سیاه بپاشید و داخل کاسه زیر و رو کنید تا کل مواد و سیب زمینی با هم مخلوط شوند.

۵- سیب زمینی‌ها را بین دو ظرف از قبل آماده شده تقسیم کنید، سپس به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیرون سیب زمینی ترد و داخل آن‌ها نرم شود و بعد آن‌ها را آرام زیر و رو کنید و دوباره به مدت ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر قرار دهید.

منبع: مهین فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.