سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مسئول باغبانی جهاد کشاورزی مرودشت:

کاسنی مرودشت راهی بازار شد

کارگر از برداشت کاسنی در یک و نیم هکتار مزارع مرودشت خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سمیه کارگر مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت با اشاره به آغاز برداشت کاسنی، از یک و نیم هکتار مزارع گیاه دارویی در شهرستان مرودشت، اظهار کرد: برداشت کاسنی طی سه مرحله انجام می‌شود و در مرحله اول برگ و شاخسار، سپس علاوه بر برگ و شاخسار، بذر گیاه و در مرحله آخر نیز باقیمانده گیاه و میزان کمی بذر نیز برداشت می‌شود.

او گفت: از هر هکتار کاسنی حدود ۳ تا ۳ و نیم تن شاخسار و ۲ تن بذر قابل برداشت است که برگ و شاخسار تولیدی به منظور تهیه عصاره و عرق کاسنی به فروش می‌رسد.

سمیه کارگر با بیان اینکه کاسنی به صورت پائیزه و بهاره کشت می‌شود، تصریح کرد: مناسب‌ترین زمان کشت کاسنی در شهرستان، نوع بهاره است که عملکرد بهتری دارد.

مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت اضافه کرد: با توجه به نیاز آبی کم این محصول، مقرون به صرفه بودن، مقاومت و سازگاری آن با شرایط منطقه و نیز با توجه به اینکه از تمام اجزای گیاه کاسنی از جمله ریشه و ساقه آن استفاده می‌شود می‌توان از این محصول در تغییر الگوی کشت منطقه و سوق دادن آن به سمت محصولات کم آب بر استفاده کرد.

این کارشناس بیان کرد: گیاه کاسنی دارای طبیعت سرد و‌تر است که از ویژگی‌های دارویی آن می‌توان به برطرف کردن تشنگی، تب بر، درمان کبد چرب، تصفیه خون و درمان بیماری‌های پوستی اشاره کرد. همچنین از روغن دانه این گیاه نیز برای معالجه سنگ کلیه استفاده می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.