مواد لازم برای بورک سیب زمینی پنیری:
خمیر یوفکا:مقدار لازم
سیب زمینی:۳ عدد
پیاز:۱ عدد
روغن زیتون:مقداری
پنیر خامهای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ:۱ عدد
نمک و فلفل:مقدار لازم.
طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری:
ابتدا سیب زمینیها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با کمی روغن سرخ کنید.
سیب زمینیها را از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و داخل همان تابه سرخ نمایید.
سیب زمینیها را به تابه پیاز افزوده و نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید سیب زمینی خوب نرم شود.
در آخر پنیر را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسهای خوب هم بزنید.
خمیر را روی یک سطح صاف بازکنید و بوسیله قلمو کمی زرده روی آن بمالید.
مقداری از مواد را داخل خمیر قرار داده و لبه آن را روی مواد برگردانید و نقطههای اتصال را کمی زرده تخم مرغ بمالید و به هم بچسبانید و شکل دهید.
تابهای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس بورکها را داخل آن سرخ کنید.
بورکها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
بورکهای سیب زمینی و پنیر را در ظرف سرو بچینید و با سس کچاپ میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد بورک سیب زمینی:
بورک سیب زمینی جزو غذای ملل - ترکی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
بورک سیب زمینی را میتوانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/