سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد کلم بنفش تفت داده شده + طرز تهیه

در این مطلب روش تهیه سالاد کلم بنفش آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه سالاد کلم بنفش تفت داده شده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

نصف کلم بنفش متوسط
۴-۵ ق غ روغن زیتون
۱/۵ لیوان ماست چکیده (یا ماست سفت و غلیظ)
۱ کاسه ذرت آبپز
۱ کاسه خیارشور خرد شده
۱ مشت شوید خرد شده
گردو خرد شده
۲ حبه سیر
نمک

طرز تهیه:

کلم ها را شسته و درشت خرد کرده و داخل غذاساز بریزید و ریز خرد کنید.
کلم های ریز خرد شده را داخل تابه ای که روغن زیتون داغ کردید بریزید و‌۳-۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
کلم ها را کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس ماست و سیر رنده شده ، شوید و ذرت و خیارشور و نمک و گردو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و داخل ظرف سرو کشیده و تزیین کرده و سرو کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۶:۰۹ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
عالی