به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛مجید عسگری فرماندار شهرستان دهلران در نشست با مسئولان و مدیران بانکها از ابلاغ شیوه نامه پرداخت تسهیلات ویژه بنگاههای به شدت آسیب دیده از ویروس کرونا خبر داد.
او بیان کرد: اعطای تسهیلات موضوع این شیوه نامه صرفاً برای صاحبان کسب و کاری که از طریق سامانه کارا به آدرس www.kara.mcls.gov.ir ثبت نام نموده و فرآیند پذیرش و معرفی آنها به موسسه اعتباری طی شده باشد، امکان پذیر بوده و واحدهای کسب و کاری که در قالب کارفرمایی و یا خویش فرمایی دارای لیست بیمه باشند و در سال گذشته فعال بوده و همچنین شاغلین آنها از بیمه بیکاری بهرهمند نشده باشند و پس از شیوع ویروس کرونا (۹۸/۱۲/۰۱) نیروی کار خود را نیز تعدیل نکرده و یا نسبت به بازگشت و افزایش نیروی کار اقدام نموده باشند میتوانند در سامانه ثبت نام نموده و صرفاً برای یک بار و حداکثر تا پایان خردادماه سال ۱۳۹۹ مشمول دریافت تسهیلات پیش بینی شده در تصویب نامه شوند.
عسگری اضافه کرد: برای واحدهای کسب و کار یکصد و بیست (۱۲۰) میلیون ریال، برای واحدهای کسب و کاری که در رستههای تعطیل شده بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا قرار دارند، به ازاء هر شاغل یکصد و شصت (۱۶۰) میلیون ریال و برای رانندگان مسافربری (خویش فرمای بیمه پرداز) مبلغ ۶۰ میلیون ریال تسهیلات تعیین شده است.
فرماندار دهلران با تاکید بر اینکه تسهیلات پرداختی با نرخ ۱۲ درصد، دوساله و با تنفس سه ماهه خواهد بود، عنوان کرد: کسی که شاغل است و خود را بیکار اعلام کرده از شمول پرداخت تسهیلات خارج میشود.
او ۱۴ فعالیتی که بیشترین آسیب را از شیوع کرونا دیده اند و تسهیلات به انها پرداخت میشود به شرح زیر بیان کرد:
۱. مراکز تولید و توزیع غذاهای آماده اعم از رستورانها، بوفهها، طباخی، تالارهای پذیرایی، قهوهخانهها، اغذیه فروشیها و موارد مشابه آن
۲. مراکز مربوط به گردشگری شامل هتلها، هتلآپارتمانها، مجتمعهای جهانگردی و گردشگری، مهمانپذیرها، مهمانسراها، مسافرخانهها، زائرسراها، مراکز بومگردی، مراکز اقامتی، پذیرایی، تفریحی، خدماتی بینراهی و موزهها و موارد مشابه
۳. حمل و نقل عمومی مسافر برون شهری جادهای،
۴. حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری
۵. دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی
۶. تولید و توزیع پوشاک
۷. تولید و توزیع کیف و کفش
۸. مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادی، بستنی و آبمیوه
۹. مراکز، باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی
۱۰. مراکز و مجتمعهای فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانهای
۱۱. مرکز تولید و توزیع و صنایع دستی
۱۲. مؤسسات خصوصی دارای پروانه بهرهبرداری از وزارت بهداشت، که در حوزههای درمانی و تشخیصی اعم از آزمایشگاهی و پاراکلینیکی فعال هستند
۱۳. آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاهها، سالنهای زیبایی و گرمابه
۱۴. واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانه ای، سبزی و صیفی جات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی
او در پایان گفت: تعداد ۲۰ بانک و موسسه مالی، برای دریافت تسهیلات در سامانه قابل انتخاب هستند و متقاضیان میتوانند بعد از ثبت نام، بانک مد نظر خود را انتخاب نمایند.
عسگری یادآور شد: براساس اعلام مسئولین استان سهم استان از تسهیلات حمایتی ۲۱۶ میلیارد تومان است که میتوان به حدود ۱۳ تا ۱۸ هزار نفر مبالغ ۱۲ و ۱۶میلیون تومانی تسهیلات پرداخت کرد.
انتهای پیام/ د