سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ژله سورپرایز

در گزارش زیر طرز تهیه ژله سورپرایز را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله سورپرایز یکی از ژله‌های معروفی است که معمولا در مهمانی‌ها  تهیه می‌شود. این ژله از دو رنگ قرمز و سفید تشکیل می‌شود؛ و به این صورت است که داخل آن قرمز و رویش سفید است. همانطور که می‌دانید نام دیگر ژله لرزانک است. ژله بر اساس اِسناسی که با آن‌ها مخلوط می‌شود دارای طعم‌ها و رنگ‌های مختلف است.


مواد لازم

پودر ژله قرمز:۱ بسته
ژله آلوورا: ۴ بسته
شیر یا بستنی: ۲ لیوان

مراحل پخت

ابتدا پودر ژله قرمز را با ۱ لیوان آب جوش حل می‌کنیم.

پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.

سپس به شکل قلب قالب می‌زنیم.


۱ بسته ژله آلوورا را با ۱ لیوان اب جوش مخلوط می‌کنیم.

پس از اینکه شفاف شد ۱/۲ لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.

سپس داخل قالب گودی ریخته و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود، چون اگر سفت شود در پایان کار شکل کار ۲ لایه خواهد شد، در حدی که بتوانید قلب‌ها را روی آن قرار دهید کافیست).

پس از اینکه ژله پایینی کمی بسته شد قلب‌ها را روی آن و در کنار هم همانند شکل قرار می‌دهیم.

۳ بسته باقی مانده ژله آلوورا را با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کرده تا شفاف شود سپس باقی مانده شیر یا بستنی را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.

پس از اینکه یکدست شد به آرامی داخل قالب ریخته و روی قلب‌ها را با آن می‌پوشانیم.

سپس در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب سرد و سفت شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سودا
۱۲:۵۵ ۲۷ خرداد ۱۳۹۹
عالی بود