طرز تهیه ژله سورپرایز

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله سورپرایز یکی از ژله‌های معروفی است که معمولا در مهمانی‌ها  تهیه می‌شود. این ژله از دو رنگ قرمز و سفید تشکیل می‌شود؛ و به این صورت است که داخل آن قرمز و رویش سفید است. همانطور که می‌دانید نام دیگر ژله لرزانک است. ژله بر اساس اِسناسی که با آن‌ها مخلوط می‌شود دارای طعم‌ها و رنگ‌های مختلف است.

طرز تهیه ژله سورپرایز


مواد لازم

پودر ژله قرمز:۱ بسته
ژله آلوورا: ۴ بسته
شیر یا بستنی: ۲ لیوان

مراحل پخت

ابتدا پودر ژله قرمز را با ۱ لیوان آب جوش حل می‌کنیم.

پس از اینکه شفاف شد ژله را داخل ظرف ریخته و داخل یخچال قرار میدهیم تا بسته شود.

سپس به شکل قلب قالب می‌زنیم.


۱ بسته ژله آلوورا را با ۱ لیوان اب جوش مخلوط می‌کنیم.

پس از اینکه شفاف شد ۱/۲ لیوان شیر سرد یا بستنی به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم.

سپس داخل قالب گودی ریخته و داخل یخچال قرار می‌دهیم تا ژله خودش را بگیرد (دقت کنید که ژله بیش از حد سفت نشود، چون اگر سفت شود در پایان کار شکل کار ۲ لایه خواهد شد، در حدی که بتوانید قلب‌ها را روی آن قرار دهید کافیست).

پس از اینکه ژله پایینی کمی بسته شد قلب‌ها را روی آن و در کنار هم همانند شکل قرار می‌دهیم.

۳ بسته باقی مانده ژله آلوورا را با ۳ لیوان آب جوش مخلوط کرده تا شفاف شود سپس باقی مانده شیر یا بستنی را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.

پس از اینکه یکدست شد به آرامی داخل قالب ریخته و روی قلب‌ها را با آن می‌پوشانیم.

سپس در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب سرد و سفت شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/