سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش کنگر قیمه خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش کنگر قیمه را به شما آموزش می دهبم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورشت کنگر از خورش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است و به عنوان یک خورش فصلی شناخته می‌شود که خواص بسیار زیادی دارد.


مواد لازم برای ۲ نفر
کنگر- دویست گرم
پیاز- یک عدد
گوجه‌فرنگی- دو عدد
نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت، دارچین - به دلخواه
روغن - به مقدار لازم
زعفران دم شده - به مقدار د‌لخواه
لپه- یک پیمانه
گوشت گوسفندی- چهار تکه
 طرز تهیه
در اولین مرحله پیاز‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا پیاز‌ها سرخ شود.
زمانی که پیاز‌ها طلایی رنگ شد، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید و چند ثانیه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها به مشام رسد.
گوشت‌های تکه تکه شده را به پیاز‌ها اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت‌ها گرفته و کمی طلایی رنگ شود.
گوجه‌فرنگی‌ها را نگینی خرد کنید و به گوشت و پیازداغ اضافه کنید. در قابلمه را با حرارت کم، به مدت پنج دقیقه ببندید و منتظر بمانید تا گوجه‌ها نرم شود.
رنگ گوجه‌ها که باز شد لپه‌هایی را که از قبل شسته‌اید به خورش اضافه کنید. مجدد در حد چند ثانیه در قابلمه، همه مواد را تفت دهید تا بوی خامی لپه‌ها نیز گرفته شود.

با توجه به مقدار و اندازه گوشت‌ها دو تا سه لیوان آب جوش به مخلوط خورش اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. چهل و پنج دقیقه زمان دهید تا با حرارت کم گوشت‌ها و لپه‌ها به‌خوبی بپزد.

کنگر‌ها را که از قبل شسته و سرخ کرده‌اید به خورش اضافه کنید. زعفران دم‌کرده را در این مرحله به خورش اضافه کنید و پانزده دقیقه زمان دهید تا خورشت عطر و طعم خودش را پیدا کند.

نکات:

اگر تمایل دارید خورش ترش مزه‌تر و پررنگ و لعاب‌تر باشد، در آخرین مرحله یک قاشق رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و یک تا دو قاشق آب لیموی طبیعی به آن اضافه کنید. این چاشنی خوش‌رنگ و خوشمزه را به خورش اضافه کنید تا رنگ و لعابی بهتر به خود بگیرد.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.