سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کوکو ریواس خوشمزه و متفاوت + طرزتهیه

ساقه ترش مزه و مفید ریواس خواصی جدا از برگ آن دارد و از آن در تهیه غذا‌های گوناگون استفاده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوکو ریواس یکی از کوکو‌های محلی استان قزوین است که سبزی به کار رفته در آن گل ریواس و یکی سری از سبزیجات محلی استان قزوین است. ریواس گیاهی است که بصورت طبیعی و دیمی رشد می‌کند و در مناطقی که گل لاله وجود دارد این گیاه نیز رشد می‌کند.

مواد لازم

گل ریواس: ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد نخود: ۲ قاشق غذاخوری
سبزیجات محلی: ۲ قاشق غذاخوری
سویا: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن مایع: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا سیب زمینی و پیاز را رنده کرده با گل ریواس و سبزیجات محلی خرد شده مخلوط می‌کنیم

تخم مرغ و گردو خرد شده را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.

سپس سویا، ادویه و آرد نخود را اضافه و مخلوط به دست آمده را در روغن سرخ می‌کنیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.