رضایی مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت: میزان تولید قارچ خوراکی استان در سال ۹۸، ۸۰۰ تن بوده است که این میزان از حدود ۲۱ واحد سنتی و صنعتی تولید و برداشت شده است.
او با اشاره به اینکه بیشترین میزان تولید قارچ خوراکی استان مربوط به شهرستان سرایان میباشد. اظهار کرد: تولید قارچ خوراکی در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ کاهش ۲۰ درصدی داشت.
بیشتر بخوانید: اشتغال زایی برای ۶۰ نفر با تولید قارچ در خراسان جنوبی
رضایی با اشاره به مصارف قارچ در داخل استان بیان کرد: بخش عمده این تولیدات به استانهای همجوار خراسان رضوی ، سیستان و بلوچستان و همچنین به استان تهران صادر میشود.
قارچ منبع عظیمی از پروتئین است که بخش اعظمی از پروتئینهای مورد نیاز بدن انسان را تأمین میکند همچنین قارچ در صنعت داروسازی، درمان بیماریهای سرطانی، دیابت و فشار خون نیز استفاده میشود.
انتهای پیام / ط ا