سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان شکری کرمانشاهی

در گزارش زیر طرز تهیه نان شکری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان شکری یکی از شیرینی‌های خوشمزه استان کرمانشاه است. بهترین نوع این شیرینی آن است که با روغن کرمانشاهی تهیه شود. در اینجا شما را با طرز تهیه این شیرینی راحت و خوش طعم آشنا می‌کنیم.

مواد لازم

تخم مرغ: یک عدد
آرد: ۱ پیمانه
پودر قند: ۱/۲ پیمانه
روغن کرمانشاهی یا کره: یک پیمانه
زعفران دم کرده: سه قاشق غذا خوری
اسانس هل: سه قطره

مراحل پخت

ابتدا روغن، تخم مرغ، پودر قند، اسانس هل و زعفران رو مخلوط کنید و باهم زن هم بزنید.

پس از یک دست شدن مایع کم کم آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید. چک کنید اگر احساس کردید که آرد کم است مقداری آرد اضافه کنید به حدی که خمیر به دستتان نچسبد و حاصل کار یک خمیر لطیف باشد.

سپس خمیر را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا داخل فر گرم شود.

سینی مورد نظر را آرد پاشی کنید و به اندازه یک گردوی کوچیک از خمیر برداشته با دست حالت دهید و کف سینی بچینید

شیرینی‌ها را با فاصله بچینید و روی آن را با پودر پسته تزیین کنید

سپس شیرینی‌ها را داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید

بهتر است شیرینی‌ها طبقه پایین فر باشند و به محض طلایی شدن از فر در بیاورید،

معمولا هر فری روش کار با آن متفاوت است پس باید خیلی مواظب باشید.

پس از آنکه شیرینی را از فر بیرون آوردید می‌توانید با مقداری شکر روی آن را تزیین کنید.

این شیرینی خیلی خوشمزه است و بافت خیلی لطیفی دارد.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.