سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شنیسل ماهی

شنیسل ماهی یکی از خوشمزه‌ترین نوع پخت ماهی است که تمام بوی نامطبوع آن در این روش از میان می‌رود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی یکی از خوشمزه‌ترین خوراک‌های مردمان جهان است. ماهی‌ها از انواع گوشت‌هایی هستند که  پروتئین فراوانی دارند . این ماده غذایی از ارزش بالایی برخوردار است به طوری که بیش‌تر مواد مغذی و مفید را دارا است. ماهی برای کسانی که کمبود ید دارند می‌تواند مفید باشد. خوش طعم بودن این نوع غذا‌ها بستگی به چگونگی طبخ ماهی آن دارد.

مواد لازم

ماهی: ۱ عدد
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۳-۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری: ۳-۲ قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل: به مقدار دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم

مراحل پخت

ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه با آب لیمو، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.

ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود.

سپس آن را به آرد معمولی، سپس تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.