سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ژله آناناس یک دسر مجلسی و خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ژله آناناس را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله آناناس یکی از راحت ترین ژله ها است. تهیه این ژله وقت زیادی را از شما نمی گیرد شاید تهیه آن ۱۵ دقیقه زمان احتیاج داشته باشد ولی زمان آماده شدن آن یک شبانه روز وقت می خواهد. در کل این ژله برای مجالس بسیار شیک و زیبا است. ما به شما پیشنهاد می کنیم که یکبار هم که شده آن را تهیه کنید. برای تهیه این دسر عالی می توانید از پودر ژله ای که با رنگ آناناس متفاوت است استفاده کنید تا جلوه ای خاص به دسر شما بدهد. کار دیگری که می توان برای زیبایی آن انجام داد این است که داخل حلقه های آناناس از یک رنگ ژله و در اطراف حلقه های آناناس از رنگ دیگر ژله استفاده کنید زیرا این کار باعث جذابیت ژله آناناس می شود. برای آماده شدن این ژله باید به آن زمان کافی بدهید زیرا به دلیل داشتن میوه این ژله دیر می بندد.

این دسر خوشمزه و عالی از لحاظ ارزش غذایی در رده های بالا قرار دارد. همچنین می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه برای کودکان در میان وعده استفاده کنید. ژله آناناس به دلیل وجود ژله دارای خواص فراوانی می باشد. همانطور که می دانید ژله دارای خواص فراوانی همچون تاثیر در رشد کودکان و رشد استخوان ها می باشد. ژلاتین ماده ی است که حاوی پروتئین می باشد و در ساخت ژله از آن استفاده شده است. ژلاتین دارای آمینو اسید و پروتئین می باشد که در استخوان سازی و رشد تاثیر به سزایی دارد.
آناناس موجود در این دسر خواص فراوانی دارد که می توانید به بعضی از آنها اشاره کنیم. آناناس دارای مواد مغزی همانند فیبر، کلیسم، فسفر و ویتامین های A و C و همچنین آنتی اکسیدان های مفیدی است. در نتیجه می تواند به راحتی گفت که آناناس برای سلامتی همگان مفید است. از آناناس می تواند برای درمان بعضی از بیماری ها استفاده کرد. این میوه ی خوشمزه دارای ۳۵ خاصیت عالی می باشد. آناناس باعث افزایش جریان خون می شود در نتیجه باعث خوب شدن سریع زخم ها می شود. اگر بدنتان دچار زخم و یا خراشی شد حتما آناناس مصرف کنید.

مواد لازم

کمپوت آناناس حلقه ای : به تعداد دلخواه
پودر ژله (با رنگ دلخواه) :1 بسته برای هر قوطی کمپوت
آب سرد : یک لیوان
آب جوش : یک لیوان

مراحل پخت

کمپوت آناناس را بادقت باز کنید.

سپس آب کمپوت را به طور کامل خارج کنید.

شما در اینجا پودر ژله دارید و باید طبق دستوری که بر روی جعبه است درست کنید.

ژله را بر روی آناناس ها درون قوطی(یا یک ظرف استوانه ای) بریزید و آن را داخل یخچال به مدت ۲۴ ساعت قرار دهید تا ژله خوب ببندد.

ژله آناناس را از قوطی خارج کنید و از بین اسلایس های آناناس برش دهید و درون بشقاب بچینید.

ژله آناناس به همین راحتی درست می شود.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.