مواد لازم
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۱/۲ فنجان
تکههای بیسکوییت ۱/۲ فنجان
بستنی وانیلی ۴ فنجان
هلوی بدون پوست خرد شده ۲ فنجان
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای شروع کار تهیه این دسر خوشمزه شما باید ابتدا بستنی وانیلی و تکههای بیسکویت را در غذاساز میکس کنید، سپس کره ذوب شده را به آن اضافه کرده، هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط فوق را در قالب گردی به قطر ۱۸ سانتیمتر بریزید و فشار دهید تا به هم بچسبند؛ سپس قالب را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
در قابلمه کوچکی، ۱ فنجان هلوی خرد شده، شکر، آبلیمو و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید، سپس حرارت را کم کرده و اجازه دهید مخلوط بجوشد و غلیظ شود. حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مخلوط از داغی بیفتد؛ سپس باقیمانده تکههای هلو را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مخلوط کاملا خنک شود.
نصف فنجان از مخلوط فوق را برای تزیین روی دسر کنار گذاشته، سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید. باقیمانده مخلوط هلو را با بستنی وانیلی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود؛ سپس آن را روی مخلوط بیسکوییتی موجود در قالب بریزید.
قالب را سلفون بکشید و یک شب در فریزر قرار دهید تا دسر سفت شود. دسر هلو را با مخلوط هلو، تکههای بیسکوییت و سس کارامل تزیین کرده و به صورت سرد میل کنید. به همین راحتی یک دسر جدید با یک میوه خوشمزه با بستنی آماده کردید.
منبع: نازشو
انتهای پیام/