سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استیک مرغ با سس قارچ، خوشمزه و لذیذ

امروز تصمیم داریم یک نوع از روش پخت مرغ را که با سس قارچ، مزه‌دار شده است، به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت استیک مرغ با ما همراه باشید. ظرفی را روی حرارت متوسط قرار داده و یک قاشق روغن را داخل آن می‌ریزیم. سینه‌ی مرغ را بدون استخوان و پوست، به همراه کمی نمک و فلفل درون روغن قرار می‌دهیم

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ: ۴ عدد

روغن زیتون: چهار قاشق غذاخوری

قارچ تازه‌ی ورقه شده: دو پیمانه

آب مرغ: سه چهارم پیمانه

آویشن تازه و خرد شده: یک قاشق غذاخوری

نمک: به میزان لازم

فلفل سیاه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ظرفی را روی حرارت متوسط قرار داده و یک قاشق روغن را داخل آن می‌ریزیم. سینه‌ی مرغ را بدون استخوان و پوست، به همراه کمی نمک و فلفل درون روغن قرار می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا هر طرف گوشت مرغ، به مدت چهار دقیقه، در روغن، برشته شود.

در ظرف دیگری، یک قاشق روغن ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. قارچ‌های ورقه شده را به همراه کمی نمک و فلفل، در روغن به مدت سه دقیقه تفت می‌دهیم.

آب مرغ را به مرغ‌های تفت داده شده اضافه می‌کنیم و درب ظرف را قرار می‌دهیم پس از جوشیدن آب مرغ، پنج دقیقه زمان می‌دهیم تا تکه‌های مرغ، کمی نرم شوند. مرغ‌ها را از داخل آب آن بیرون آورده و داخل ظرف سرو غذا، قرار می‌دهیم.

قارچ‌های تفت داده شده را کنار مرغ می‌چینیم. یک قاشق روغن باقیمانده را به آب مرغ اضافه کرده و روی حرارت اجازه می‌دهیم تا آب مرغ، غلیظ شود. سپس آن را روی قطعه‌های مرغ می‌ریزیم. تعدادی برگ تازه‌ی آوشن را روی تکه‌های مرغ قرار داده و آن را سرو می‌کنیم.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.