شیرینی الماسی یکی از شیرینی‌های مناسب برای پذیرایی است. از این شیرینی می‌توانید در عید نوروز برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی الماسی برعکس شیرینی‌های دیگر ترد است و اگر از روغن جامد و یا روغن قنادی استفاده کنید می‌توانید به مدت طولانی نگهداری کنید. استفاده از روغن جامد در شیرینی‌ها باعث افزایش ماندگاری کیک و شیرینی‌ها می‌شود. مواد اولیه این شیرینی همانند دیگر شیرینی‌ها است، ولی طرز تهیه آن متفاوت است. شما می‌توانید با استفاده از این مواد اولیه شیرینی‌های الماسی برای پذیرایی از ده نفر استفاده کنید.

شیرینی الماسی خوشمزه و با ماندگاری بالا + طرز تهیه

اگر می‌خواهید از این شیرینی در پذیرایی از مهمانان استفاده کنید می‌توانید مقدار مواد اولیه آن نسبت به تعداد مهمانان افزایش دهید. ظاهر این شیرینی بسیار شیک و زیبا می‌باشد که می‌تواند برای مهمانی‌های مختلفی استفاده گردد. مواد اولیه این کیک باید به صورت یک خمیر نرم و ملایم بدست آید و نباید خمیری شل و یا سفت باشد، زیرا باعث خراب شدن شیرینی می‌شود. برای تهیه این شیرینی می‌توانید از خمیر مایه به صورت گلوله‌های کوچک بردارید و یا با قیف به شکل‌هایی که می‌خواهید در بیاورید. می‌توانید قبل از سرو آن‌ها داخل شیرینی‌ها را از شکلات و یا نوتلا پر کنید. با این کار باعث ایجاد طعمی عالی و خوشمزه‌ای می‌شوید که برای مخاطبانتان باقی می‌ماند. برای اینکه شیرینی که آماده می‌کنید عالی و بدون هیچ اشتباهی باشد باید تمام نکات آن را رعایت کنید و طبق دستور پخت آن پیش بروید. از این شیرینی می‌توانید به عنوان دسر و یا یک عصرانه خوشمزه استفاده کنید. اگر می‌خواهید دستور پخت شیرینی الماسی را به طور کامل و آسان یاد بگیرید می‌توانید در ادامه با ما همراه باشید.

 

مواد لازم

کره یا روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر شکر: یک لیوان فرانسوی سرخالی
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری
آرد (آرد سه صفر) الک شده: حدود ۲/۵ تا ۳ لیوان

مواد برای رویه شیرینی:
شکر: به میزان لازم
شکلات ذوب شده سفید یا کاکائویی: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا کره را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود.

شکر و یا پودر قند را اضافه کنید و دوباره با همزن به مدت ۷ دقیقه بزنید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با همزن برای ۳ دقیقه هم بزنید.

آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا مقدار آرد لازمی بدست آید.

باید آرد را به اندازه کافی اضافه کنید طوری که بدست نچسبد و سفت نشود.

سپس ۳ قاشق پودر کاکائو را با استفاده از الک به مواد اضافه کنید.

از خمیر آماده شده یک گلوله بردارید و در شکر بغلتانید.

وسط خمیر را با انگشت گود کنید و بعد در سینی فر بچینید.

سپس سینی را در فر در دمای ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

بعد از پخت و سرد شدن شیرینی‌ها، داخل آن را با شکلات و یا نوتلا پر کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ستیا
۱۴:۰۵ ۰۱ خرداد ۱۳۹۹
خیلی خوب نبود ولی کره نداشته باشه بهتره گند بود