او با بیان اینکه قیمت معادل خارجی دستگاه ضدعفونی کننده هوشمند خیلی گران بود و همین طور مدل ایرانی تولید داخل هم هزینه زیادی داشت افزود: با پتانسل منطقه و پتانسیل فنی سعی کردیم این وسیله را با هزینه کمتری بسازیم که دانشگاه جیرفت زحمت ساخت این دستگاه را به عهده گرفت.
رستمی ابوسعیدی ضمن تشکر از تیم فنی مهندسی دانشگاه جیرفت تصریح کرد: دانشجویان فنی و مهندسی دانشگاه جیرفت با سرپرستی ایمان گروهی رئیس دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه و شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت به همت تیم ۵ نفره مهندسی برق دانشگاه، این دستگاه را طبق استاندارهای که مدنظر بیمارستان بود طراحی و ساختند.
رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) جیرفت گفت: باتوجه به اینکه یکی از منبعهای بزرگ انتقال ویروس کرونا در سطح شهرها، و استانها بیمارستانها هستند امیدواریم از این طریق بتوانیم هم برای پرسنل و هم برای مردم از انتقال ویروس کرونا جلوگیری کنیم..
دانشجویان مهندسی برق دانشگاه جیرفت موفق به ساخت، گیت ضد عفونی کننده هوشمند شدند.
رامین مشایخی یکی از دانشجویان مخترع دستگاه گیت ضد عفونی کننده هوشمند در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پیشنهاد ساخت این دستگاه از سوی بیمارستان امام خمینی بود که دانشگاه جیرفت به دانشجویانی که توانمندی ساخت و طراحی این دستگاه را داشتند را دور هم جمع کرد تا دستگاه گیت ضد عفونی کننده هوشمند را بسازند.
او با معرفی اعضای تیم پنج نفره ساخت این گیت هوشمند افزود: محمدکاظم کرمی، رامین شریک آبادی، سید هاشم رشیدی، رامین مشایخی و محمدرضا حاجبی اعضای تیم هستند.
مشایخی تصریح کرد: به سرپرستی ایمان گروهی ساردو رئیس دانشکده فنی و مهندسی و شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت شروع به ساخت دستگاه کردیم ابتدا تئوری و سپس کار را به صورت عملی انجام دادیم، یک کار شبانه روزی بود که طی یک هفته به اتمام رسید.
مشایخی با اشاره به نحوه عملکرد این دستگاه بیان کرد: گیت ضدعفونی کننده هوشمند شامل دوحالت اتوماتیک و دستی است که در حالت دستی به مدت هفت ثانیه محلول پاشی میکند و این مدت زمان قابل تغییر نیز میباشد و درحالت اتوماتیک با ورود فرد به داخل دستگاه سنسور هوشمند طی مدت زمان مشخص شده شروع به کار میکند.
رامین مشایخی اظهار کرد: این دستگاه حاوی یک مخزن است که الکل ۷۰ درصد در مخزن ریخته میشود.
مشایخی با بیان سختیهای کار طی مدت ساخت دستگاه گفت: ما پنج نفر به مدت یک هفته منزل نرفتیم و شبانه روز مشغول ساخت بودیم که به لطف خدا و حمایت دانشگاه جیرفت توانستیم موفق شویم.
شاپور کوهستانی رئیس دانشگاه جیرفت گفت: هیئت علمی و تیم فنی مهندسی این دانشگاه آمادگی دارد برای تمام بیمارستانهای جنوب گیت ضد عفونی کننده هوشمند بسازد.
او افزود: دانشجویان ما این توانمندی را دارند که این دستگاه را در ابعاد مختلف طراحی کنند به عنوان مثال برای بیمارانی که با تخت یا برانکارد همچنین افرادی که با ولیچر وارد بیمارستان میشوند دانشجویان ما میتوانند ابعاد را جوری طراحی کنند که این افراد هم بتوانند از این دستگاه ضد عفونی کننده استفاده کنند.
کوهستانی تصریح کرد: قابلیت هرگونه تغییر در طراحی این دستگاه ضدعفونی کننده هوشمند را داریم و هرتعداد هم که سفارش داده شود میتوانیم بسازیم.
اصغر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت با تشکر از رئیس و دانشجویان دانشگاه جیرفت گفت: باتلاش و همت دانشجویان پرتلاش و توانمند میتوانیم به دستاوردهای علمی بزرگی در سطح کشور و حتی در سطح دنیا برسیم.
او افزود: آمادگی داریم که از دانشجویان حمایت کنیم تا دانشجویان بالنده شوند و رشد پیداکنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تصریح کرد: امیدواریم با تلاش و همکاری هم برای ازبین بردن ویروس کرونا اقدامات بیشتری انجام دهیم که قطعا با همکاری دانشگاه جیرفت در این زمینه نتیجه خوبی پیش رو خواهیم داشت.
به همت دانشجویان مهندسی برق، دانشگاه جیرفت برای اولین بار گیت ضد عفونی کننده هوشمند در بیمارستان امام خمینی جیرفت راه اندازی شد.
بزودی با همکاری دانشگاه جیرفت و دانشگاه علوم پزشکی جیرفت. تمام بیمارستانهای تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به گیت ضد عفونی کننده هوشمند مجهز میشوند، این اقدام به منظور جلوگیری از انتقال ویروس کرونا انجام میشود.
انتهای پیام/س