سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش تولید محصولات مقابله با کرونا برای ۳۸۵ نفر اشتغال ایجاد کرد

رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه گفت: اشتغالزایی ۳۸۵ نفر در شرکت‌های دانش بنیان و فناور به دنبال افزایش تولید محصولات مقابله با کرونا ایجاد شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛  معصومه خان احمدی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و افزایش نیاز در بحث تولید اقلام بهداشتی، گفت: از زمان شیوع این بیماری در کشور، واحد‌های دانش بنیان و فناورِ استان در راستای تولید محصولات و اقلام بهداشتی مورد نیاز مقابله با "کرونا" فعال شدند.

او با اشاره به فعالیت  ۱۷ شرکت زیرمجموعه پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت:ساخت دستگاه نانوالکتروریسی برای تولید الیاف نانو جهت تولید ماسک، تولید ماسک N۹۵، تولید ماسک‌های صنعتی و تولید محلول و ژل ضدعفونی کننده را از جمله محصولات تولیدی این شرکت‌ها است.

خان احمدی  بیان کرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد ماسک‌های N۹۵، حدود ۵۰ درصد محلول‌های ضدعفونی کننده، ۷۵ درصد گان و لباس‌های ویژه کرونا و ۷۶ درصد ماسک‌های صنعتی استان توسط این ۱۷ شرکت تولید می‌شود.

او از ایجاد خط اعتباری هشت میلیارد تومانی از طریق صندوق شکوفایی و نوآوری برای حمایت از فعالیت این شرکت‌ها خبر داد وافزود: تاکنون شش میلیارد تومان از این اعتبارات جذب شده است.

خان احمدی از اشتغالزایی جدید ۳۸۵ نفر در این شرکت‌ها به دنبال افزایش تولید محصولات مقابله با کرونا خبر داد وافزود: در حال حاضر ماهانه ۴۵ هزار ماسک N۹۵ و ۱۲۰۰ عدد ماسک صنعتی و همچنین ۷۵ هزار گان و لباس بیمارستانی ویژه کرونا توسط این شرکت‌ها تولید می‌شود.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در ادامه از پیگیری طرح‌ها و تولید محصولات دیگر در بحث مقابله با کرونا خبر داد وافزود: این طرح‌ها هم اکنون مجوز گرفته و در حال راه‌اندازی خط تولید هستند.

او افزود: از جمله این طرح‌ها بحث تولید ماسک با قابلیت تعویض فیلتر و منطبق با صورت شخص است، همچنین از طرح‌های دیگر در این زمینه بحث تولید دستگاه "لارنگوسکوپ فایبراُپتیک" است که دستگاهی تشخیصی برای بررسی وضعیت حنجره و بینی محسوب می‌شود.

خان احمدی بیان کرد: همچنین از جمله دیگر طرح‌ها در این زمینه تولید داروی گیاهی درمان "کرونا" است که مرحله نخست کارآزمایی آن موفق بوده است.

این مسئول در ادامه راه اندازی سامانه خدمات مشاوره، تولید انیمیشن‌ها و تیزر‌های تبلیغاتی و آموزشی مقابله با "کرونا" را از دیگر اقدامات شرکت‌های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه در بحث مقابله با این بیماری عنوان کرد.

رییس پارک علم و فناوری استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به آسیب برخی کسب وکار‌های نوپای تحت حمایت این مرکز در ایام شیوع کرونا، گفت: در همین راستا آیین نامه حمایتی برای حمایت از این شرکت‌ها تنظیم شده که بر اساس آن مقرر شد تا هزینه استقرار شرکت‌ها در پارک به مدت سه ماه رایگان شود و از طرفی اقساط تسهیلات دریافتی این شرکت‌ها به مدت سه ماه به تعویق بیفتد.

او افزود: همچنین دوره‌های استقرار در پارک نیز برای تمام شرکت‌ها به مدت سه ماه تمدید و در کنار این‌ها خط اعتباری جدید از منابع پارک برای حمایت از این شرکت‌ها در نظر گرفته شده است.

خان احمدی در ادامه از پیگیری برخی طرح‌ها برای دوران پساکرونا هم خبر داد وافزود: برنامه داریم تا از طرح‌های آنلاین که در این شرایط به کار می‌آیند حمایت کرده و به دنبال پلتفرم‌هایی برای جذب سرمایه‌های مردم جهت احیای طرح‌های فناورانه ویژه شرایط بحران هستیم.

انتهای  پیام/ز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.