ارزش غذایی موز باعث شده تا این میوه خوشمزه در شکلهای مختلف مانند پنکیک موز، مربای موز، وافل موزی و ... در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد. در این مطلب یک دستورالعمل عالی برای تهیه نان موز آورده شدهاست؛ با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه نان موز
کره
یک قالب
موز رسیده
۳ عدد
تخم مرغ بزرگ
۲ عدد
آرد
۲ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
وانیل
۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین
یک قاشق چایخوری
نمک
نصف قاشق چایخوری
دارچین
نصف قاشق چایخوری
روش تهیه
فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فانهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) تنظیم کنید.
قالب لوف یا همان قالب نان تست را با اسپری جداکننده و یا روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و حدود یک دقیقه درون مایکرویو قرار دهید؛ اجازه دهید تا کره ذوب شود.
موزها را به کاسه اضافه کرده و با یک چنگال له کنید.
مراحل تهیه نان موزی
در این مرحله وانیل و تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
در ظرف دیگری آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس این مواد آردی را به مواد موزی اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
خمیر آماده شده را درون قالب لوف ریخته و اجازه دهید ۴۵ الی ۵۵ دقیقه به خوبی بپزد.
در اواخر پخت یک خلال دندان درون نان فرو کنید؛ اگر مواد به آن نچسبید یعنی نان خوشمزه موزی بهطور کامل پخته شدهاست.
نوش جان ...
نکته: به یاد داشته باشید هر چه موزی که در این دستورالعمل استفاده میکنید رسیدهتر باشد، طعم بهتری به نان موزتان خواهد داد.
اگر میخواهید نان دلچسب موزی خود را فریز کنید، در ابتدا آن را روی یک بشقاب یا قفسه سیمی در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی سرد شود. سپس آن را در کیسه زیپدار قرار داده و درب آن را بهطور کامل ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. همچنین در زمان استفاده از نان، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. این فرآیند تقریبا ۲۴ ساعت زمان خواهد برد.
سخن پایانی
این نان هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو میشود؛ اما پیشنهاد ما به شما نوش جان کردن آن به صورت سرد است، چراکه نان معطر موزی، به صورت سرد طعم دلچسبتری دارد. معمولا این نان به عنوان یک صبحانه مغذی مصرف میشود؛ اما خوردن آن به عنوان یک عصرانه دلپذیر در کنار یک لیوان چای نیز خالی از لطف نیست.
منبع: ستاره
انتهای پیام/