سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه نان موز خوشمزه و دلچسب

نان موز یکی از نان‌های میوه‌ای مقوی و دلچسب است. با داشتن موادی مانند تخم مرغ، آرد، شکر، موز و کره می‌توانید این نان را برای صبحانه درست کرده و نوش جان کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در رژیم غذایی، نان ارزشمندترین ماده غذایی بوده و تمامی مواد مغذی مورد نیاز بدن را در بر دارد. در این میان نان‌های صبحانه میوه‌ای نیز طرفداران زیادی دارند؛ نان موز نیز همانند نان آلبالو و نان سیب یکی از خوشمزه‌ترین نان‌هایی است که می‌توانید درست کنید.

ارزش غذایی موز باعث شده تا این میوه خوش‌مزه در شکل‌های مختلف مانند پنکیک موز، مربای موز، وافل موزی و ... در آشپزی مورد استفاده قرار گیرد. در این مطلب یک دستورالعمل عالی برای تهیه نان موز آورده شده‌است؛ با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه نان موز
کره
یک قالب
موز رسیده
۳ عدد
تخم مرغ بزرگ
۲ عدد
آرد
۲ پیمانه
شکر
۱ پیمانه
وانیل
۲ قاشق چای‌خوری
جوش شیرین
یک قاشق چای‌خوری
نمک
نصف قاشق چای‌خوری
دارچین
نصف قاشق چای‌خوری

روش تهیه

فر را روی دمای ۳۵۰ درجه فانهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) تنظیم کنید.
قالب لوف یا همان قالب نان تست را با اسپری جداکننده و یا روغن چرب کرده و کنار بگذارید.
کره را در یک کاسه بزرگ ریخته و حدود یک دقیقه درون مایکرویو قرار دهید؛ اجازه دهید تا کره ذوب شود.
موز‌ها را به کاسه اضافه کرده و با یک چنگال له کنید.

مراحل تهیه نان موزی

در این مرحله وانیل و تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

در ظرف دیگری آرد، شکر، جوش شیرین، نمک و دارچین را با هم مخلوط کنید.
سپس این مواد آردی را به مواد موزی اضافه کرده و کاملا هم بزنید.
خمیر آماده شده را درون قالب لوف ریخته و اجازه دهید ۴۵ الی ۵۵ دقیقه به خوبی بپزد.
در اواخر پخت یک خلال دندان درون نان فرو کنید؛ اگر مواد به آن نچسبید یعنی نان خوش‌مزه موزی به‌طور کامل پخته شده‌است.

نوش جان ...

نکته: به یاد داشته باشید هر چه موزی که در این دستورالعمل استفاده می‌کنید رسیده‌تر باشد، طعم بهتری به نان موزتان خواهد داد.

اگر می‌خواهید نان دلچسب موزی خود را فریز کنید، در ابتدا آن را روی یک بشقاب یا قفسه سیمی در دمای اتاق قرار دهید تا به خوبی سرد شود. سپس آن را در کیسه زیپ‌دار قرار داده و درب آن را به‌طور کامل ببندید تا از ورود هوا به داخل آن جلوگیری شود. همچنین در زمان استفاده از نان، آن را از فریزر خارج کرده و اجازه دهید به دمای اتاق برسد. این فرآیند تقریبا ۲۴ ساعت زمان خواهد برد.

سخن پایانی

این نان هم به صورت گرم و هم به صورت سرد سرو می‌شود؛ اما پیشنهاد ما به شما نوش جان کردن آن به صورت سرد است، چراکه نان معطر موزی، به صورت سرد طعم دلچسب‌تری دارد. معمولا این نان به عنوان یک صبحانه مغذی مصرف می‌شود؛ اما خوردن آن به عنوان یک عصرانه دلپذیر در کنار یک لیوان چای نیز خالی از لطف نیست.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۲۷ ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
دستورات آشپزی وزن موادبسیارمهم است اما دردستور فوق متاسفانه مشخص نیست قالب کره یا موز چند گرم بایدباشد