به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اردور بادمجان و زیتون نوعی پیش غذای ساده است که به صورت سرد روی میز اردور قرار گرفته و سرو میشود.
مواد لازم
بادمجان ۲ عدد
کرفس خرد شده ۲-۳ ساقه
پیاز خرد شده ۳ عدد
گوجه فرنگی پوست کنده و خرد شده ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
زیتون سبز هسته گرفته خرد شده ۱۰-۱۲ عدد
سرکه انگور ۱/۴ پیمانه
شکر ۱-۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون، نمک و فلفل به میزان لازه
نان تست به میزان لازم
دستور تهیه:
بادمجان را پوست گرفته و فندقی خرد کنید، سپس به منظور رفع تلخی بادمجان آن را نمک بپاشید و در آبکش قرار دهید و پس از یک ساعت با آب سرد بشویید.
بادمجان را در روغن سرخ کرده تا طلایی شود، سپس بادمجان را از قابلمه خارج کرده و پیاز و کرفس را ۶-۵ دقیقه در همان روغن تفت دهید.
بادمجان سرخ شده را به قابلمه برگردانید و گوجه فرنگی و رب را اضافه کنید و هم بزنید.
درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.
پس از ۱۵ دقیقه، شکر، نمک، فلفل، سرکه و زیتون را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دیگر فرصت دهید تا بپزد.
پس از پختن و نرم شدن بادمجان، از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود.
یک شب در یخچال نگه دارید و سپس سرد در دیس بکشید و با برشهای نان تست روی میز بگذارید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/