سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه دسر شارلوت سلطنتی با ۲ دستورپخت

دسر شارلوت از ترکیب توت‌فرنگی، تمشک، خامه زده شده در کنار کیک‌های اسفنجی لذیذ تهیه می‌شود و طعم بی نظیری را به شما هدیه خواهد کرد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر شارلوت یک دسر فوق‌العاده لذیذ است که به دلخواه آشپز در طعم‌های مختلف تهیه می‌شود. این دسر فوق‌العاده آسان و بی‌دردسر بوده و آماده‌سازی آن نهایتاً یک ساعت زمان می‌برد. امروز با معرفی دو مورد از محبوب‌ترین دستورالعمل‌های تهیه شارلوت تمشک با شما هستیم. با ما همراه باشید.


مواد لازم: 
ژله تمشک ۱ بسته
تمشک ۴۰۰ گرم
شکر دانه درشت ۲۵ گرم
شیر ۱۵۰ میلی‌لیتر
شکر قنادی (دارای پودر نشاسته ذرت بوده و در قنادی موجود است) ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ژلاتین ۶ برگ که به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس خرده و خشک شده
خامه پرچرب ۳۰۰ میلی‌لیتر
مواد لازم برای رول سوئیسی
تخم مرغ ۸ عدد
شکر قنادی ۱۵۰ گرم، به علاوه مقدار کمی برای پاشیدن روی رول
آرد ساده ۱۵۰ گرم
مربای تمشک ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای سرو دسر
توت‌فرنگی رسیده ۴-۵ عدد، نصف شده
برگ نعناع تازه ۲-۳ عدد

دستورالعمل

برای تهیه شارلوت، ابتدا ژله تمشک را مطابق دستورالعمل‌های روی بسته‌بندی آماده کرده و بگذارید ۱ ساعت در یک کاسه کوچک درون یخچال بماند.
تمشک و شکر دانه درشت را در یک مخلوط کن به خوبی پوره کنید، سپس پوره را از یک الک ریز رد کرده و درون یک کاسه ریخته و اضافات را دور بریزید.
شیر و نصف شکر را در یک قابلمه گرم کنید تا کمی جوش بیاید. در این مدت، باقی‌مانده شکر قنادی و زرده‌های تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و آن‌قدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و مواد غلیظ شود.
شیر گرم را روی مخلوط زرده تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
در مرحله‌ی بعد مخلوط به دست آمده را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید که نباید قل بخورد.
ژلاتین را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
حال پوره مرحله دوم را با مواد درون قابلمه مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
در طول این مدت برای تهیه‌ی رول سوئیسی، فر را گرم کرده و روی سینی پخت را با یک کاغذ پوستی بپوشانید.
تخم مرغ، شکر و رب لوبیا وانیلی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا نرم، غلیظ و یکدست شوند. آرد را به مخلوط اضافه کرده و با دست هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
خمیر را روی سینی پخت ریخته و پس از صاف کردن روی آن، به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
۲ عدد حوله­ تمیز و بزرگ را نم‌دار کنید و آب اضافه آن را بچلانید. مقداری شکر قنادی روی حوله بپاشید و کیک لایه‌ای اسفنجی را روی حوله برگردانید. در آخر کاغذ پوستی را جدا کنید.
با فاصله ۱ تا ۲ سانتی‌متر از کناره‌های لایه کیک، مربای تمشک را به گونه‌ای کاملاً یکنواخت روی سطح آن پخش کنید. سپس لایه کیک را محکم بچرخانید و رول کنید.
یک کاسه پودینگ بزرگ یا کاسه ترایفل را با کمی روغن نباتی چرب کرده و روی آن را سلفون بکشید.
رول سوئیسی را به ضخامت نیم تا یک سانتی‌متر برش زده و جداره داخلی کاسه را با این برش‌ها بپوشانید، طوری که کوچک‌ترین فضای خالی باقی نماند.

در مرحله­ بعد مواد ژله را به کاسه اضافه کنید.

خامه را خوب هم بزنید و آن را به مواد تمشک اضافه کنید. کاسه دسر را حداقل به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
برای سرو دسر، کاسه را روی یک بشقاب مناسب برگردانید و لایه سلفون روی آن را جدا کنید. روی دسر را با نعناع و توت‌فرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.

منبع: ستاره

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، آشپزی ایرانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.