به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دسر شارلوت یک دسر فوقالعاده لذیذ است که به دلخواه آشپز در طعمهای مختلف تهیه میشود. این دسر فوقالعاده آسان و بیدردسر بوده و آمادهسازی آن نهایتاً یک ساعت زمان میبرد. امروز با معرفی دو مورد از محبوبترین دستورالعملهای تهیه شارلوت تمشک با شما هستیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ژله تمشک ۱ بسته
تمشک ۴۰۰ گرم
شکر دانه درشت ۲۵ گرم
شیر ۱۵۰ میلیلیتر
شکر قنادی (دارای پودر نشاسته ذرت بوده و در قنادی موجود است) ۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ژلاتین ۶ برگ که به مدت ۵ دقیقه در آب سرد خیس خرده و خشک شده
خامه پرچرب ۳۰۰ میلیلیتر
مواد لازم برای رول سوئیسی
تخم مرغ ۸ عدد
شکر قنادی ۱۵۰ گرم، به علاوه مقدار کمی برای پاشیدن روی رول
آرد ساده ۱۵۰ گرم
مربای تمشک ۱۵۰ گرم
مواد لازم برای سرو دسر
توتفرنگی رسیده ۴-۵ عدد، نصف شده
برگ نعناع تازه ۲-۳ عدد
دستورالعمل
برای تهیه شارلوت، ابتدا ژله تمشک را مطابق دستورالعملهای روی بستهبندی آماده کرده و بگذارید ۱ ساعت در یک کاسه کوچک درون یخچال بماند.
تمشک و شکر دانه درشت را در یک مخلوط کن به خوبی پوره کنید، سپس پوره را از یک الک ریز رد کرده و درون یک کاسه ریخته و اضافات را دور بریزید.
شیر و نصف شکر را در یک قابلمه گرم کنید تا کمی جوش بیاید. در این مدت، باقیمانده شکر قنادی و زردههای تخم مرغ را در یک کاسه ریخته و آنقدر هم بزنید تا رنگ آن روشن و مواد غلیظ شود.
شیر گرم را روی مخلوط زرده تخم مرغ ریخته و هم بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
در مرحلهی بعد مخلوط به دست آمده را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید و به آرامی هم بزنید تا مواد کمی غلیظ شود. توجه داشته باشید که نباید قل بخورد.
ژلاتین را به مواد درون قابلمه اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.
حال پوره مرحله دوم را با مواد درون قابلمه مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً صاف و یکدست شود. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود و بعد به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید.
در طول این مدت برای تهیهی رول سوئیسی، فر را گرم کرده و روی سینی پخت را با یک کاغذ پوستی بپوشانید.
تخم مرغ، شکر و رب لوبیا وانیلی را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا نرم، غلیظ و یکدست شوند. آرد را به مخلوط اضافه کرده و با دست هم بزنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود.
خمیر را روی سینی پخت ریخته و پس از صاف کردن روی آن، به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر بپزید.
۲ عدد حوله تمیز و بزرگ را نمدار کنید و آب اضافه آن را بچلانید. مقداری شکر قنادی روی حوله بپاشید و کیک لایهای اسفنجی را روی حوله برگردانید. در آخر کاغذ پوستی را جدا کنید.
با فاصله ۱ تا ۲ سانتیمتر از کنارههای لایه کیک، مربای تمشک را به گونهای کاملاً یکنواخت روی سطح آن پخش کنید. سپس لایه کیک را محکم بچرخانید و رول کنید.
یک کاسه پودینگ بزرگ یا کاسه ترایفل را با کمی روغن نباتی چرب کرده و روی آن را سلفون بکشید.
رول سوئیسی را به ضخامت نیم تا یک سانتیمتر برش زده و جداره داخلی کاسه را با این برشها بپوشانید، طوری که کوچکترین فضای خالی باقی نماند.
در مرحله بعد مواد ژله را به کاسه اضافه کنید.
خامه را خوب هم بزنید و آن را به مواد تمشک اضافه کنید. کاسه دسر را حداقل به مدت ۴ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب ببندد.
برای سرو دسر، کاسه را روی یک بشقاب مناسب برگردانید و لایه سلفون روی آن را جدا کنید. روی دسر را با نعناع و توتفرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/