رسولی عضو هیئت علمی پژوهشکده میوههای سردسیری موسسه باغبانی کشور در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، گفت: از مزیتهای این طرح این است که انگور به دست آمده زود از طرح و تجاری هستند و دارای خاصیت بهتر تازه خوری است و از قابلیت انبارمانی خوبی برخوردار است.
رسولی افزود: در کشور بیش از ۱۵ روم سرشاخه کاری مو انگور مورد تحقیق قرار گرفته و در شهرستان خنداب تحقیق کارگاهی بر روی ۵ نوع انگور را انجام میشود.
زارعی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت: از باغات انگور استان سالانه بیش از ۱۵۰ هزار تن محصول انگور به دست میآید.
زارعی افزود: از گونههای انگوری که در کشور تولید میشود میتوان به انگور شاهرودی یاقوتی عسگری بیدانه ریش بابا کشمشی صاحبی فخری گوهر و لعل حسینی اشاره کرد
او اضافه کرد: سطح زیر کشت باغات استان مرکزی ۷۲ هزار هکتار است که از این میزان ۱۵ هزار هکتار آن باغات انگور است.
انتهای پیام/ ج