به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی رسولیان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: برنامه عملیاتی اقتصادی سال ۹۹ خراسان رضوی در نشست شورای برنامهریزی و توسعه استان که با حضور استاندار و مسئولان اقتصادی برگزار شد به تصویب رسید.
او افزود: این برنامه عملیاتی ۲۶ بند دارد که در هر بند ضمن تشریح اقدامات لازم برای تحقق هر عنوان، دستگاه مسئول اجرای آن و متولی پیگیری و نظارت بر نحوه عملیات اجرایی تعیین شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: "پیگیری انعقاد تفاهمنامه با معینهای اقتصاد مقاومتی" با مسئولیت اجرایی تمامی فرمانداران و نهاد مردمی
اقتصاد مقاومتی، "پیگیری تفاهمنامههای سرمایهگذاری ذیل الگوی مثلث توسعه اقتصادی – فرهنگی" با مسئولیت اجرایی تمامی دستگاههای اجرایی و فرمانداران خراسان رضوی، دو عنوان نخست برنامه مصوب اقتصادی امسال است.
رسولیان بیان کرد: بهبود
فضای کسب و کار از طریق تقویت تعامل با بخش خصوصی، تقویت حوزهها و پیگیری سامانههای چهارگانه مرکز پایش فضای کسب و کار کشور، شناسایی رویههای اضافه در فرآیند اعطای مجوزها، تسهیل سرمایهگذاری داخلی و خارجی، یکی دیگر از عناوین برنامه اقتصادی استان در سال جاری است که مسئولیت اجرای آن برعهده اداره کل امور اقتصادی و دارایی گذاشته شده است.
او تصریح کرد: تداوم طرح "کلینیک کسب و کار" از دیگر عناوین برنامههای عملیاتی اقتصادی امسال خراسان رضوی است که از سوی شرکت شهرکهای صنعتی با همکاری خانه صنعت و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور عارضهیابی جدی واحدهای تولیدی و حل مشکلات آنها، تثبیت اشتغال، راه اندازی و
احیای واحدهای تولیدی اجرا می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: تامین مالی از طریق افزایش تسهیلات بانکی در حوزه تولید، پرداخت تسهیلات به پروژههای سرمایهگذاری از دیگر عناوین برنامه مصوب اقتصادی امسال استان است که توسط شورای هماهنگی بانکها و اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی به اجرا در می آید.
رسولیان اظهار کرد: براساس برنامه مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی، اکتشاف پهنه مس استان از طریق پیگیری تفاهمنامه منعقده با شرکت مس ایران و انجام عملیات اکتشافی در این خصوص، همچنین
احیای معادن کوچک از طریق واگذاری معادن به سرمایهگذاران بخش خصوصی در قالب برگزاری مزایده عمومی توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام میگیرد.
او افزود: حل مشکلات واحدهای صنعتی و تنظیم بازار و توسعه صادرات و گسترش روابط خارجی توسط سازمان صنعت معدن و تجارت خراسان رضوی از دیگر عناوین برنامه مصوب اقتصادی خراسان رضوی در سال جاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس برنامه مصوب اقتصادی امسال استان، اتاق اصناف موظف است برای حمایت از کسب و کارهای صنفی و توسعه شهرکهای تخصصی صنفی موانع واحدهای صنفی آسیب دیده از کرونا را رفع کند و واحدهای تولیدی صنفی را یکجاسازی و تقویت نماید.
رسولیان بیان کرد: حمایت از کسب و کارهای گردشگری از دیگر عناوین برنامههای مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی است که توسط اداره کل میراث فرهنگی،
صنایع دستی و گردشگری استان از طریق پیگیری سرمایهگذاری و رفع موانع در این خصوص و همچنین رفع موانع واحدهای آسیب دیده گردشگری متاثر از کرونا دنبال خواهد شد.
او تصریح کرد: حمایت از توسعه انرژیهای نوین از دیگر عناوین برنامه مصوب اقتصادی استان در سال جاری است که توسط شرکت برق منطقهای خراسان رضوی از طریق ارایه تسهیلات، صدور مجوز و سایر خدمات مرتبط، برنامهریزی و هدفگذاری دقیق برای حوزه انرژی استان با محوریت شرکتهای خدماتی انجام می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی تاکید کرد: براساس برنامه مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی، سازمان جهاد کشاورزی استان موظف است، بهرهوری منابع آبی و توسعه کشت گلخانهای و اصلاح الگوی کشت را از طریق جذب اعتبارات مربوطه و اجرای طرحهای کشت گلخانهای و ارائه خدمات به طرح های مرتبط با آنها دنبال کند.
رسولیان اظهار کرد: در برنامه مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی، مسئولیت تامین نهادههای دامی و توزیع آن از طریق شناسایی نهادههای پرمصرف و تامین و توزیع مناسب آنها به منظور حمایت از تولیدکنندگان برعهده سازمان جهاد کشاورزی گذاشته شد.
او افزود: براساس برنامه مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی، دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری موظف است مسئولیت حل مشکلات مهم استان را با محوریت ستاد تدبیر از طریق رفع موانع جدی تولید و سایر امور مخل فضای کسب و کار برعهده گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد: مسئولیت پیگیری اجرای عناوین برنامه مصوب اقتصادی خراسان رضوی در سال جاری به تفکیک بر عهده دفتر یا معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری یا سازمان مدیریت و برنامهریزی یا دفتر جذب و
حمایت از سرمایهگذاری خراسان رضوی گذاشته شده است.
رسولیان بیان کرد: براساس برنامه مصوب اقتصادی امسال خراسان رضوی قرار است ۱۰۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری جدید انجام و ۲۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات بانکی جدید پرداخت شود همچنین براین اساس نسبت تسهیلات پرداختی نسبت منابع بانکهای استان در مقایسه با سال گذشته ۳.۹ درصد افزایش خواهد داشت.
انتهای پیام// م.ب