سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛ از یک خوراکی خوش رنگ و لعاب برای افطار تا غذایی مقوی مخصوص سحری

در گزارش زیر طرز تهیه چند نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه فرنگی آشنا کنیم.

بیشتر بخوانید:طرز تهیه افطاری های پرطرفدار


به آشپزخانه مجازی خوش آمدید

شیربرنج انبه، خوراکی مقوی برای سفره افطار + طرز تهیه

برنج لقمه‌ای غذایی مقوی برای سحری + طرز تهیه

تصاویری از تزیین فرنی برای سفره افطار

طرز تهیه آش بلغور خوشمزه مخصوص افطار

نکات کلیدی درباره تهیه ژله بستنی + تصاویر

طرز تهیه حلوای پسته ویژه ماه رمضان

طرز تهیه خورش آجیل خوشمزه و مقوی

طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی + طرز نگهداری کنگر در فریزر

طرز تهیه خوراک قفقازی مقوی و خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ و پنیر خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه کدو شکم پر بدون فر

طرز تهیه سوپ کلم بروکلی با خامه

طرز تهیه کیک موزاییکی با پتی بور به روشی بسیار آسان

طرز تهیه شیر ماهی به ۳ روش

طرز تهیه سس لیمو‌ترش؛ سس سالاد فرانسوی

فوت و فن‌های تهیه حلیم در خانه؛ برای روزهای کرونایی در ماه رمضان

طرز تهیه زولبیای خانگی مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه بامیه خوشمزه مخصوص ماه رمضان

طرز تهیه آش رشته مجلسی

نکات مهم درباره پخت شله زرد

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۵۶ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
خیلی ممنون
مهدیهعالی
۰۲:۵۴ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی بود ممنونم ولی بنطرتون واقعا میشه تهیه کرد این غذاهارو ؟!!
مثلا حلوای پسته؛ خورش اجیل ؛یا شیربرنج انبه
البته اون بقیه روهم در توان هرکسی نیست

ولی اموزش هاتون عالی بود متشکرم