سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پُرخورها این خوراکی‌ها را فراموش نکنند!

بهتر است بعضی از مواد غذایی را پس از پرخوری مصرف کنیم که اثرات مخرب ‏آن را کاھش دهیم.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ‍ پرخوری  اتفاقی است که  برای هر کسی می‌افتد؛ بنابراین، به جای اینکه به انکار صورت مسئله بپردازید، بهتر است روش‌های کنترل آسیب را یاد بگیرید. اگر می‌خواهید از قبل بروز مشکلات احتمالی مانع آن شوید، کافی است به چند نکته توجه کنید.

 تا دو ساعت چیزی نخورید و نخوابید

بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید نشستن و تکیه دادن است تا معده تان سبک شود سپس به روی دست چپ بخوابید. وضعیت را از این بدتر نکنید و تا ۲ ساعت چیزی نخورید. اگر احساس تشنگی کردید جرعه جرعه آب بنوشبد تا تشنگی برطرف شود. اجازه دهید بدن عملیات هضم را انجام دهد پس دراز نکشید و نخوابید. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید نشستن و تکیه دادن است تا معده‌تان سبک شود سپس به روی دست چپ بخوابید.

زردچوبه

زردچوبه یک ادویه ضد التهاب است که خاصیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی نیز دارد. کورکومین موجود در زردچوبه با التهاب ناشی از پرخوری مقابله کرده و سلامت مغز شما را بهبود می‌بخشد. برای بهره‌مندی از خواص زردچوبه، می‌توانید این ادویه را با آب داغ و لیمو ترکیب کرده و بنوشید.

 سرکه سیب

یک متخصص تغذیه و صاحب بنیاد تغذیه NAO، معتقد است نوشیدن ترکیب یک فنجان آب با یک قاشق غذاخوری سرکه سیب بسیار مفید خواهد بود. به گفته او، سرکه سیب به هضم غذا کمک می‌کند و باعث پاکسازی کبد می‌شود؛ پروبیوتیک‌های موجود در سرکه سیب نیز موجب بهبود عملکرد روده‌ها خواهد شد.

پیاده‌روی

اگر فکر می‌کنید در خوردن غذا زیاده‎‌روی کرده‌اید، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پیاده‌روی کنید. با این کار، نه تنها غذای خود را هضم می‌کنید؛ بلکه به لحاظ روحی و روانی نیز سبک می‌شوید. هضم سریع غذا به بهبود سطح قند خون نیز کمک می‌کند.

ماست و توت‌

می‌توانید ماست یونانی که داخل آن توت ریخته‌اید را بعد از یک وعده پرخوری مصرف کنید. ‏ماست حاوی ‏باکتری لاکتوباسیلوس است که برای بدن مفید بوده و حالت‌های ناشی از غذا‌های شیرین و سنگینی را کاهش می‌دهد. ‏

چای سبز

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان‌ها است که از تخریب سلول‌ها ممانعت می‌کنند. برخی تحقیقات ‏نیز نشان می‌دهند که ‏چای سبز، قند خون را ثابت نگه می‌دارد و هوس غذایی را کمتر می‌کند. 

چای زنجبیل یا چای نعناع

این چای‌ها با آرام کردن عضلات شکم از انقباضات و ناراحتی‌ها شکم ‏جلوگیری می‌کنند و به ‏گاز‌های شکم اجازه می‌دهند که به آرامی مسیر خود را طی کنند. ‏


بیشتر بخوانید:

راهکارهای تغذیه‌ای برای درمان پرخوری عصبی

باید‌ها و نباید‌های تغذیه در فصل بهار

رفع مشکلات گوارشی در ماه رمضان با پرهیز غذایی

نکات تغذیه‌ای برای روزه داران مبتلا به کبد چرب


 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.