سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه گالانین

در گزارش زیر طرز تهیه گالانین را آموزش میدهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بخش آشپزی امروز طرز تهیه گالانین را آموزش میدهیم.

مواد لازم

– مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم

– پیاز متوسط ۱ عدد

– فلفل قرمز و سبز از هر کدام ۱ عدد

– خلال پسته و خلال بادام از هر کدام ۵۰ گرم

– روغن مایع ۳/۱ استکان

– کاغذ سربی ۲ متر

– نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم

– تخم مرغ ۲ عدد

طرز تهیه

گوشت مرغ بدون پوست را باید قبلا چرخ کنید و بگذارید در جا یخی خوب سفت شود، اما یخ نزند بعدا از یخچال خارج کرده پیاز و فلفل قرمز و سبز را با خلال پسته و بادام با زرده تخم مرغ مخلوط می‌کنیم تا خوب چسب پیدا کند بعد کاغذ آلمینیوم را باز کرده و در دو ورق کمی روغن آغشته کرده و گوشت را در وسط آن قرار می‌دهیم و رول درست می‌کنیم مثل کالباس سفت شود و آب را در ظرفی می‌ریزیم تا بجوشد و میتوانید کمی هویج و جعفری و لیمو ترش و نمک و فلفل سبز به آب اضافه کنید تا بجوشد و رول مرغ را در داخل آبجوش گذاشته تا به اندازه ۴۵ دقیقه بجوشد و بعد از پختن در آب باید بگذارید خوب سرد شود تا بتوانید ببرید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.