سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چه زمانی وعده های اصلی غذا مصرف شود

رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به وجود سه وعده اصلی صبحانه، نهار و شام گفت : زمان وعده‌های اصلی غذایی طبق عادت غذایی افراد متفاوت است .

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،هادی عبدالله زاد رییس انجمن تغذیه استان کرمانشاه با اشاره به وجود سه وعده اصلی صبحانه، نهار و شام گفت : زمان وعده‌های اصلی غذایی طبق عادت غذایی افراد متفاوت است، به طور مثال یک فرد ممکن است ساعت ۵ صبح صبحانه میل کند و فرد دیگر ممکن است ساعت ۱۰ صبح اقدام به صرف صبحانه کند و این امر به زمان بیدار شدن افراد از خواب بستگی دارد.

او گفت : زمان صرف صبحانه مهم نیست، اما توصیه می‌شود افراد حدود نیم ساعت تا یک ساعت بعد از خواب حتما وعده صبحانه را داشته باشند، چرا که نخوردن صبحانه و گرسنگی طولانی مدت در وعده صبح برای بدن زیان آور است؛ بنابراین زمان وعده‌ها مهم نیست و تنها تاکید بر این است که افراد هر سه وعده اصلی غذایی را داشته و هیچ وعده‌ای را حذف نکنند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: متاسفانه برخی افراد بر حسب رژیم‌های غذایی که می‌گیرند اقدام به حذف یکی از وعده‌های اصلی غذایی می‌کنند، مثلا برخی نهار را حذف کرده و برخی از صرف وعده شام خودداری می‌کنند و این‌ها در مجموع برای سلامت بدن زیان آور است و همه وعده‌های اصلی غذایی باید صرف شود.

او با بیان اینکه افزایش تعداد وعده‌ها و کاهش حجم غذا در وعده همواره مورد تاکید کارشناسان تغذیه است، گفت: درکنار وعده‌های اصلی غذا امروزه توصیه و تاکید بر صرف میان وعده‌ها است، بطوری که افراد باید سه میان وعده را در طول روز داشته باشند.

عبدالله زاد افزود: در ساعت بین صبح تا ظهر، ظهر تا شب و بعد از وعده شام توصیه می‌شود افراد صرف میان وعده‌ها را داشته باشند و توصیه می‌شود اقلام خوراکی در میان وعده‌ها سنگین و حجیم نباشد.

او ادامه داد: میان وعده آخر شب باید یک ساعت قبل از خواب باشد تا بدن برای خواب سنگین نشود و عمدتا توصیه بر این است که یک لیوان شیر به عنوان میان وعده آخر شب لحاظ شود.

این متخصص تغذیه میوه، یک لیوان شیر همراه خرما، لقمه‌های کوچک نان و پنیر و گردو، یک لیوان چای همراه خرما و... را از جمله مواد خوراکی مناسب برای تمامی میان وعده‌ها عنوان کرد.

او گفت: صرف میان وعده‌ها موجب می‌شود افراد از پُرخوری در وعده‌های اصلی غذایی خودداری کرده و انرژی لازم برای بدن بصورت مستمر تامین شود و از طرفی دستگاه گوارش به خاطر پرخوری در یک وعده دچار آسیب نشود .

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.