به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت بادام یک دسر راحت و عالی میباشد که عصرانه شما را خوشمزه خواهد کرد. طرز طبخ راحت و سریع این دسر، هر کدبانویی را برای آماده کردن آن و تجربه طعم لذیذ آن وسوسه خواهد کرد. مواد اولیه ساده و دردسترس این بیسکویت خوشمزه که در تمام منازل پیدا خواهد شد، امتیاز این دسر را بیشتر نیز کرده است.
این بیسکویت، یک دسر مخصوص عصرانههای بهاری و روزهای طولانی این فصول خاص از سال میباشد که میتوانید از طعم شیرین و بادام برشته شده از مواد اولیه آن نهایت لذت را ببرید.
بیسکویت بادام که البته کوکی بادام نیز گفته میشود، تنها با میکس کردن چند ماده اولیه ساده و خوشمزه و البته سالم و مقوی طبخ میشود و در زمان کوتاهی نیز آماده میشود. میتوانید از این دسر خوشمزه و مقوی به همراه چای در میهمانیهای خود نیز بهره ببرید. مطمئنا محتوی خوشمزه و لذیذ این بیسکویت پذیرایی شما را به یاد ماندنی خواهد کرد.
از انواع دسرها و شیرینی جات که میتوانید برای میان وعده آماده کنید میتوان به دسر بیسکویتی، کوکی هندوانه، کاپ کیک گیلاس، کلوچه سیب، شیرینی لقمه ای، چنگمال و… اشاره کرد.
مواد لازم
آرد: ۱ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام برشته شده: ۲ پیمانه
کره: ۱۰۰گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
تافی کاراملی: ۱۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مراحل پخت
ابتدا بادامها را در دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید.
روغن را نیز به بادام اضافه و دوباره با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا کاملا خرد شود.
سپس شکر، کره، وانیل و تخم مرغ را داخل همزن ریخته و مجدد مواد را مخلوط کنید.
آرد را مرحله مرحله به مواد بادام در همزن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.
در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.
مخلوط آماده شده را به صورت گلولههای گردو شکل درست کنید و درون سینی فر بگذارید.
فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.
بعد از طلایی رنگ شدن بیسکویت ها، سینی را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.
خامه و تافی را درون یک ظرف ریخته و با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.
بعد از کمی سرد شدن تافی، با قاشق بر روی بیسکویتها بریزید و تزیین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/