سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیسکویت بادام مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

بیسکویت بادام که البته کوکی بادام نیز گفته می‌شود، تنها با میکس کردن چند ماده اولیه ساده و خوشمزه و البته سالم و مقوی طبخ می‌شود و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت بادام یک دسر راحت و عالی می‌باشد که عصرانه شما را خوشمزه خواهد کرد. طرز طبخ راحت و سریع این دسر، هر کدبانویی را برای آماده کردن آن و تجربه طعم لذیذ آن وسوسه خواهد کرد. مواد اولیه ساده و دردسترس این بیسکویت خوشمزه که در تمام منازل پیدا خواهد شد، امتیاز این دسر را بیشتر نیز کرده است.

این بیسکویت، یک دسر مخصوص عصرانه‌های بهاری و روز‌های طولانی این فصول خاص از سال می‌باشد که می‌توانید از طعم شیرین و بادام برشته شده از مواد اولیه آن نهایت لذت را ببرید.

بیسکویت بادام که البته کوکی بادام نیز گفته می‌شود، تنها با میکس کردن چند ماده اولیه ساده و خوشمزه و البته سالم و مقوی طبخ می‌شود و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. می‌توانید از این دسر خوشمزه و مقوی به همراه چای در میهمانی‌های خود نیز بهره ببرید. مطمئنا محتوی خوشمزه و لذیذ این بیسکویت پذیرایی شما را به یاد ماندنی خواهد کرد.

از انواع دسر‌ها و شیرینی جات که می‌توانید برای میان وعده آماده کنید می‌توان به دسر بیسکویتی، کوکی هندوانه، کاپ کیک گیلاس، کلوچه سیب، شیرینی لقمه ای، چنگمال و… اشاره کرد.


مواد لازم

آرد: ۱ پیمانه
شکر: نصف پیمانه
بادام برشته شده: ۲ پیمانه
کره: ۱۰۰گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
خامه صبحانه: یک چهارم پیمانه
روغن: ۱ قاشق غذاخوری
تافی کاراملی: ۱۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری

مراحل پخت

ابتدا بادام‌ها را در دستگاه غذاساز بریزید و خرد کنید.

روغن را نیز به بادام اضافه و دوباره با دور متوسط همزن مواد را مخلوط کنید تا کاملا خرد شود.

سپس شکر، کره، وانیل و تخم مرغ را داخل همزن ریخته و مجدد مواد را مخلوط کنید.

آرد را مرحله مرحله به مواد بادام در همزن اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شود.

در سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید.

مخلوط آماده شده را به صورت گلوله‌های گردو شکل درست کنید و درون سینی فر بگذارید.

فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر بگذارید.

بعد از طلایی رنگ شدن بیسکویت ها، سینی را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا خنک شود.

خامه و تافی را درون یک ظرف ریخته و با حرارت غیرمستقیم ذوب کنید.

بعد از کمی سرد شدن تافی، با قاشق بر روی بیسکویت‌ها بریزید و تزیین کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.