سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پیتزای خانگی خوشمزه بدون فر + طرز تهیه

پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در گزارش زیر شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پیتزا پختن در خانه لطفی دارد که شاید پیتزا خوردن بیرون از خانه نتواند به پای آن برسد. خصوصاً که در خانه مطمئنید از مواد مرغوب استفاده می‌کنید و غذای سالمی برای خانواده‌تان تهیه خواهید کرد.

اما پخت پیتزا به دلیل نیاز داشتن به فر ممکن است برای همه ساده نباشد. در این بخش شیوه پخت این غذا روی اجاق گاز را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای پیتزای خانگی بدون فر:

آرد (برای خمیر) ۳ پیمانه
ماست (برای خمیر) یک پیمانه
بیکینگ پودر (برای خمیر) دو قاشق چایخوری
نمک (برای خمیر) یک سوم قاشق غذاخوری
تخم مرغ (برای خمیر) ۲ عدد
روغن مایع (برای خمیر) ۴ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده (برای روی پیتزا) ۳۵۰ گرم
رب (برای روی پیتزا) دو قاشق غذاخوری
پیاز (برای روی پیتزا) یک عدد متوسط
سیر له شده (برای روی پیتزا) دو حبه
فلفل دلمه‌ای (برای روی پیتزا) به میزان لازم
کاری، نمک، فلفل، آویشن (برای روی پیتزا) به میزان لازم
قارچ (برای روی پیتزا) ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا (برای روی پیتزا) به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزای خانگی بدون فر:

پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید. سیر له شده را به آن اضافه کرده و گوشت چرخ شده را به آن بیفزایید و هم بزنید. سپس رب و نمک و فلفل و ادویه‌های دلخواهتان را اضافه کرده و با نصف لیوان آب به مدت یک ربع بپزید. تا حدی که آب آن کشیده شود.

در ظرف دیگری، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را در روغن و با حرارت زیاد تفت دهید. در این صورت فلفل و قارچ آب خود را از دست نمی‌دهند و تغییر رنگ نخواهند داشت. بعد از سرخ شدن قارچ و فلفل، آن‌ها را کنار بگذارید.

حالا آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید. ماست و تخم‌مرغ و روغن را با هم بزنید و مخلوط آرد را روی آن بریزید. سپس خمیر را با قاشق هم بزنید تا کاملا یک دست شود. این خمیر تا پایان حالت چسبندگی خواهد داشت. پس از اضافه کردن آرد بیشتر خودداری کنید. تابه مورد نظرتان را چرب کنید و خمیر را با انگشتانی که آن‌ها را هم چرب کرده‌اید، کف ظرف پهن کنید. دقت داشته باشید که خمیر نازک باشد. این میزان خمیر برای ۳ تابه با قطر ۳۰ سانتی‌متر کافی خواهد بود.

بعد از آنکه خمیر را پهن کردید، در تابه را بگذارید و به مدت ۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. سپس در ظرف را برداشته، گوشت، قارچ، فلفل دلمه، آویشن و پنیر پیتزا را روی نان پیتزا ریخته دوباره در ظرف را بگذارید تا وقتی که پنیر آب شود. بعد از ۱۰ دقیقه در ظرف را بردارید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید. اگر می‌خواهید نان پیتزا حالت خشک‌تری پیدا کند می‌توانید کمی حرارت را زیاد کرده و مرتب آن را چک کنید تا ته نگیرد.

تصویری از زیر نان پیتزا در هنگام پخت پیتزا گوشت

نکته برای تهیه پیتزا بدون فر:

این پیتزا بسیار ساده و سریع است. فقط به یاد داشته باشید که خمیر را زیاد کلفت نگیرید. در این صورت ممکن است مغز پخت نشود.

به دلیل شرایط پخت این پیتزا، همه مواد را باید از قبل نیم پز یا کاملاً پخته استفاده کنید. حتی اگر تمایل دارید روی پیتزایتان از حلقه‌های پیاز یا زیتون استفاده کنید، باید آن‌ها را تفت داده باشید.

در صورت تمایل می‌توانید ترکیبات دیگری برای روی پیتزا انتخاب کنید. مثل سوسیس و کالباس، گوجه فرنگی و… که البته ما استفاده از سوسیس و کالباس را به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌کنیم.

خمیر این پیتزا برای طبخ در فر هم مناسب است.

 

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
Khorshid
۰۸:۰۶ ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹
باسلام وممنون از آموزش عالیتان،برای خمیرنان پیتزااز چه نوع آردی استفاده میشود؟
ناشناس
۱۳:۳۸ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
دست شما درد نکن خیلی عالی بود
ناشناس
۱۳:۰۳ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
بسیار عالی است
مشکل بسیاری از آدم ها حل شد



خیلی ممنون
ناشناس
۰۰:۵۵ ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
با سلام وخسته نباشید
از دستور غذاهای متنوع شما ممنونم واقعا توی این بحران چنین کاری لازم بود با تشکر
ناشناس
۲۰:۲۴ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
لطفا دستور زولبیا و بامیه رو هم بزارید
مهدی
۱۵:۳۸ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
با سلام
لطف می کنید طرز تهیه پیتزا کالباس را آموزش بدید
با تشکر از سایت خوبتان
ناشناسای
۱۲:۲۹ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
اگر گوشت زیر ماهیتابه در پوش دار بپزد تبدیلذبه سم میشود
ناشناس
۱۵:۱۵ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
از چه لحاظ میگی؟
خب گوشت در قابلمه هم با سرپوش بسته پخته میشه.
فرقشون چیه؟
ناشناس
۱۷:۲۴ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
چرا؟؟
من آموزش آشپزی دیدم در ظرف را میگذاشت تا حرارت بیشتری به گوشت برسد
مرصیه
۱۱:۴۶ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
میشه پخت حلوا باکدو اموزش بدین ؟یا کیک باکدو البته کدو های بزرگ زرد رنگ منظرومه
ناشناس
۱۱:۳۶ ۳۱ فروردين ۱۳۹۹
عالیه