به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد نخود یک غذایی ایرانی سنتی که هم سالم وخوشمزه و آ سان تهیه می شود. به همین منظور در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه این سالاد را به شما عزیزان آموزش دهیم.
مواذ لازم
خیار (خرد شده) ۱.۵ فنجان
گوجه فرنگی (خرد شده) ۲ فنجان
نخود (کنسرو، آبکش شده و شسته) ۸۵۰ گرم
آب لیمو ترش ۱/۴ فنجان
روغن زیتون ۱/۴ فنجان
عسل ۱/۲ قاشق چای خوری
خردل ۱ قاشق چای خوری
شوید (تازه، خرد شده) ۳ قاشق سوپ خوری
پنیر فتا (خرد شده) ۱/۳ فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
خیار، گوجه فرنگی و نخود شسته را در یک کاسهی بزرگ مخلوط کنید.
در یک کاسهی کوچک آب لیموترش، روغن زیتون و خردل و عسل را با هم بزنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس شوید خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید.
سس و پنیر فتا را به سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
در ظرف را بپوشانید و قبل از سرو کردن حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا زمان کافی برای ترکیب طعمها وجود داشته باشد.
منبع: سرآشپز پاییون
انتهای پیام/