مواد لازم
دانه فلفل سیاه ۱ قاشق غذا خوری
زیره سبز ۱/۲ قاشق چای خوری
زیره سیاه ۱ قاشق چای خوری
دانه گشنیز ۱/۲ قاشق غذا خوری
پودر لیمو عمانی ۱/۲ قاشق غذا خوری
پودر دارچین ۱/۴ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه
همه مواد رو در هاون ریخته و میکوبیم تا به صورت پودر یکنواخت بشود و در شیشه ریخته در جای خنک نگهداری میکنیم.
میتوان برای پودر کردن از آسیابهای برقی هم استفاده کرد.
برخی بر این باورند که آبگوشت ادویه خاصی ندارد، ولی اینطور نیست اگر با ادویه خودش طبخ شود خالی از لطف نیست.
سایر نکات
میتوان بجای پودر لیمو از پرههای ریز شده لیمو استفاده کرد.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/