سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سالاد بورلوتی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه سالاد بورلوتی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه سالاد بورلوتی  آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

انواع لوبیا خیسانده ۴۰۰ گرم
کنسرو ماهی تن ۱ عدد
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
آبلیمو ۴ قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری ۱ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه‌ای قرمز ۱ عدد
پیازچه ۴ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه:

لوبیا‌ها را که از روز قبل خیسانده‌اید، در یک قابلمه جادار بریزید و روی آن تا یک وجب بالای لوبیاها، آب سرد بریزید و با یک قاشق چای‌خوری نمک، روی شعله زیاد به جوش آورید، سپس در قابلمه را بسته و ۴۵دقیقه تا یک ساعت بپزید.

فلفل دلمه‌ای را روی شعله یا در فر گریل کنید تا روی آن کاملا زغالی شود سپس آن را در کیسه فریزر بگذارید. پس از ۱۰دقیقه پوست آن را کنده و گوشت آن را خلالی خرد کنید.

لوبیا را آبکش کنید و با ماهی تن، فلفل دلمه‌ای، جعفری و پیازچه مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کرده و روی سالاد بدهید و سرو کنید.

سایر نکات

قبل از اضافه کردن تن ماهی، روغن آن را گرفته و با چنگال گوشت ماهی را خرد کنید.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.