سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شارلوت الویه + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه شارلوت الویه را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما را با روش تهیه  شارلوت الویه آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

نان باگت ۲ عدد
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
ژامبون ۶ ورق
سالاد الویه ۱ کاسه

طرز تهیه:

نان باگت رو از وسط با چاقو می‌برید.

با وردنه کاملا صافش می‌کنید.

سس مایونز رو کاملا روش پخش می‌کنید و بعد ژامبون هارو می‌چینید.

باگت هارو می‌پیچید وبا سلفون یا پلاستیک محکم می‌پوشونید و در یخچال می‌گذارید تا خودشو بگیره. (می‌تونید در این مرحله الویه رو آماده کنید.)

یه کاسه انتخاب می‌کنید و سلفون یا پلاستیک داخلش می‌کشید.

رول باگت رو از یخچال بیرون میارید و برش‌های یک یا دوسانتی می‌برید و دور تا دور کاسه می‌چینید.

توشو با مواد الویه کامل پر می‌کنید و با پشت قاشق فشار میدید تا یه دست بشه.

کاسه رو به مدت ۴ ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره.

بعد شارلوت را توی ظرف مورد نظر برگردونید و آروم سلفون رو از روش بردارید.

سایر نکات

من سس مایونز دوست نداشتم نزدم می‌تونید به جاش یه قاشق ماست استفاده کنید، ولی در کل بدون اونا هم خوشمزه بود.

میشه ژامبون رو با اب لبو قرمز کرد توی شارلوت نمای قشنگی می‌گیره.

سعی کنید برش‌های باگت رو کنار هم و یکدست و تمیز بچینید تا در نهایت فشرده و منسجم در بیاد.

منبع: سرآشپز پاپیون

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.