ساندویچ مرغ و قارچ از آن دسته غذای نونی ساده و خوشمزه رستورانی است که برای شام و ناهار حسابی میچسبد و بچههای کوچکتر هم دوستش دارند. ۲ طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ خوشمزه رستورانی در خانه را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۶ ساندویچ
سینه مرغ خرد شده: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
قارچ: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمهای: ۱ عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل پاپریکا و فلفل قرمز: به مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
ذرت: ½ لیوان فرانسوی دستهدار
پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه (اختیاری)
مواد لازم برای سس ساندویچ
سس مایونز: ۳ قاشق غذاخوری سر پر
سس خردل: ۱ قاشق غذاخوری سر پر
خیارشور نگینی خرد شده: ۴ یا ۵ عدد بزرگ
جعفری ساطوری خرد شده: یک لیوان فرانسوی دستهدار
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را به صورت نواری باریک برش بزنید. سپس گوشت مرغ را با نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پاپریکا، زعفران دم کرده و پیازی که خلالی خرد شده مزهدار کنید. گوشت مرغ باید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در این مواد بماند تا حسابی مرینیت و مزهدار شود.
در این فاصله سس مایونز ساندویچ قارچ و مرغ را آماده کنید. ساندویچ قارچ و مرغ با سس مایونز بسیار محبوب است، اما اگر علاقهای به سس ندارید میتوانید آن را حذف کنید و فقط جعفری، خیارشور و در صورت تمایل سس خردل اضافه کنید. در هر صورت برای درست کردن این سس باید تمام مواد را با هم مخلوط کنید.
یک ماهیتابه را داغ کنید و ۲ قاشق غذاخوری روغن و کمی کره در ماهیتابه بریزید. تکههای مرغ مزهدار شده را با همان مواد مرینیت در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا رنگ مرغ کم کم عوض شود. وقتی آب مرغ کشیده شد و تکههای مرغ پخته شدند، فلفل دلمهای خرد شده و ذرت کنسروی را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
قارچهای خرد شده را به صورت جداگانه در کمی کره و فلفل سیاه تفت دهید. نان همبرگر یا نان باگت را باز کنید و با مواد ساندویچ پر کنید، روی مواد قارچ تفت داده شده، جعفری، در صورت تمایل مقداری پیاز خام خرد شده، در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا و در نهایت سسی که آماده کرده بودید را بریزید و نوش جان کنید.
هر کدام از مواد مثل ذرت، جعفری، فلفل دلمهای و حتی پنیر پیتزا را در اگر در دسترس ندارید حذف کنید. اگر این ساندویچ را به صورت ساندویچ بندری میپسندید مقداری رب گوجه به مرغهای در حال تفت اضافه کنید و طبعا مقدار فلفل قرمز را بیشتر بریزید تا تند و تیز شود.
در صورتی که ساندویچ قارچ و مرغ را با سیب زمینی میپسندید مقداری سیب زمینی حبهای خرد شده را به صورت جداگانه سرخ کنید و به مواد میانی ساندویچ همراه با مرغ و قارچ اضافه کنید.
منبع: کوروش
انتهای پیام/