سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نمونه اولیه نانو واکسن برای مقابله با ویروس کرونا تولید شد

اولین نمونه پروتوتایپ یک نانوواکسن برای مقابله با ویروس کرونا توسط یک شرکت خارجی، ساخته شد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نمونه پروتو تایپ یک نانو واکسن برای مقابله با ویروس کرونا توسط یک شرکت خارجی ساخته شد. این واکسن که حاوی نانوذرات است، قرار است روی مدل‌های حیوانی و انسانی آزمایش شود.

این شرکت  واکسن نانوذرات برای مقابله با SARS-CoV-۲ ارائه کرد. این شرکت که از اسکریپس ریسرچ منشعب شده‌ است، فناوری پتنت شده‌ای دارد که در آن از نانوذرات پروتئینی خودآرا مورد استفاده قرار گرفته است. این واکسن برای مقابله با ویروس کرونا آزمایش‌های موفقیت‌آمیزی را پشت سر گذاشته است.

واکسن پروتوتایپ دارای سنبله‌های پروتئینی ویروس کرونا است. به‌عنوان ذرات شبه ویروسی (VLP)، این واکسن به سرعت بدن را وادار به تولید آنتی‌بادی‌هایی به‌منظور خنثی کردن ویروس کرونا می‌کند. با فعال شدن سیستم ایمنی و ایجاد آنتی‌بادی، یک نوع پروتئین گیرنده بر علیه ویروس کرونا در بدن ایجاد می‌شود.

این پلتفورم واکسن نانوذرات، توسط ژیانگ ژو از اسکریپس ریسرچ ابداع شده‌است. در حال حاضر، این پلتفورم امیدواری‌هایی برای مقابله با چالش‌های جهانی نظیر ابولا و ایدز نیز ایجاد کرده است. در طول دو سال گذشته، ژو و همکارانش روی توسعه واکسن‌هایی برای مقابله با ویروس کرونا، سارس و مرس تمرکز داشته‌اند. بعد از شیوع ویروس کرونا در جهان، ژو و همکارانش از پلتفورم نانوذرات برای ایجاد واکسن بر علیه ویروس کرونا در مدت زمان کمتر از دو ماه اقدام کردند.


بیشتر بخوانید: استفاده از بستر تامین مالی جمعی برای مقابله با بیماری کرونا


او می‌گوید: من از موفقیت در تکمیل اولین قدم اساسی به‌منظور تولید واکسن بر علیه ویروس کرونا بسیار خوشحالم. ما امیدواریم که به زودی آزمایش‌های اولیه را شروع کنیم تا ببینیم آیا واکسن می‌تواند در مدل‌های حیوانی و بعد انسانی پاسخ ایمنی بر علیه ویروس کرونا را ایجاد کند.

این واکسن از ذرات ویروسی مانند خودآرا تشکیل شده‌است که در آن از پروتئین‌هایی مشابه با پروتئین‌های موجود در سطح ویروس کرونا استفاده شده‌است. این پروتئین‌ها از طریق وارد کردن یک پلاسمید در سلول بدن میزبان و بیان ژن، سنتز می‌شوند. امکان تولید این واکسن در مقیاس بزرگ توسط شرکاء صنعتی تایید شده‌است.

جی‌لی، مدیرعامل این شرکت می‌گوید: ما مفتخریم که با تیم ژو برای تولید این واکسن همکاری می‌کنیم. ما منتظر توسعه این واکسن و انجام کارآزمایی‌های بالینی هستیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.