به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،حتما شما هم عصر یا بین وعدههای غذایی دنبال یه میان وعدهی خوشمزه هستید.ما این عصرانه خوشمزه یعنی کرامبل سیب را به شما پیشنهاد می دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم :
روش اول:
سیب ۶ عدد
کره ۱۱۰ گرم
شکر ۱/۳ پیمانه
دارچین به مقدار لازم
آرد ۳/۴ پیمانه
پودر قند ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
درسته که میان وعدههای زیادی مثل انواع کیک و شیرینی وجود داره که میشه اونها رو درست کرد، ولی شاید اونها براتون تکراری شده باشه و دنبال یه عصرونهی جدید باشید. امروز میخوایم به میان وعده به اسم کرامبل سیب رو بهتون آموزش بدیم که میتونید اون رو به عنوان عصرانه و دسر هم سرو کنید. دسر کرامبل به دسری گفته میشه که از یه لایه میوه مزه دار شده به همراه یه لایه رویی ترد و برشته تشکیل شده. بعد از این که این لایهها روی هم قرار میگیرن، داخل فر قرار داده میشن و پخته میشن. البته در بعضی از دستورها کرامبل سیب رو به صورت سه لایه هم درست میکنن. اما به طور کلی شما برای درست کردن کرامبل سیب به دو لایه از مواد نیاز دارید که البته در دستورهای مختلف کمی مواد اولیه آنها با هم فرق دارند. اما یکی از مواد اولیه که تو همهی دستورها مشترکه و طعم کرامبل سیب رو فوق العاده میکنه دارچینه. کیک کرامبل سیب هم یه نوع دیگه از این دسر خوشمزه است که بافتش شبیه کیکه و کمی با کرامبل سیب ساده که ترده فرق داره. جالبه بدونید که این دسر یا میان وعدهی خوشمزه بهترین گزینه برای وگان هاست. در ادامه دو روش از سادهترین و در عین حال رایجترین دستورهای طرز تهیه کرامبل سیب رو بهتون یاد میدیم تا بتونید خیلی ساده این دسر، میان وعده و عصرانهی خوشمزه و سالم رو تو خونه درست کنید و نوش جان کنید. طرز تهیه کرامبل سیب در روش اول کمی آسانتر و مواد اولیه آن کمتر است. بافت کرامبل سیب در روش دوم کمی شبیه به کیک است. با ما همراه شوید تا در ادامه این دو دستور پخت کرامبل سیب رو بهشما آموزش دهیم.
۱- ۱ عدد از سیبها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه (کمی بزرگتر از دو بند انگشت) خرد کنید.
۲- داخل قابلمه آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. سیبهای خرد شده را به مدت حدود ۱۰ دقیقه داخل آب جوش بجوشانید تا نرم شود. سپس سیبها را آبکش کنید.
۳- ۳۰ گرم از کره را در تابهای بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا آب شود.
۴- ۵ عدد دیگر سیبها را نیز پوست بکنید و خرد کنید سپس به کرهی آب شده اضافه کنید و داخل تابه بریزید.
۵- ۱/۳ پیمانه شکر را به سیب اضافه کنید و آنها را روی حرارت تفت دهید تا سیبها نرم شوند و آب اضافی آنها تبخیر شود.
۶- در آخر سیبهای پخته شده را به همراه دارچین داخل تابه ریخته و با بقیه سیبها مخلوط کنید. سپس سیبها را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۱- آرد، پودر قند و وانیل را داخل کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید.
۲- ۸۰ گرم باقی ماده از کره را خرد کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسد و کمی نرم شود. سپس کرهها را به ترکیب آرد، پودر قند و ووانیل اضافه کنید و با استفاده از چنگال، آنها را به خورد مواد بدهید تا جایی که مخلوط یک دست شود و به شکل خرده نان درآید.
مرحله سوم: پختن کرامبل سیب
۱- مخلوط سیب آماده شده را در ظرف پیرکس یا هر ظرف مخصوص فر دیگری که دارید بریزید.
۲- مواد کرامبل ترد را روی سیبها بپاشید. به طوری که تمام سطح رویی آن را بپوشاند. با دست آن را در تمام سطح سیبها به صورت یکسان پخش کنید.
۳- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس ظرف کرامبل سیب را به مدت حدود ۳۰ دقیقه داخل فر گرم شده قرار بدهید تا بپزد و طلایی رنگ شود.
روش دوم: کرامبل سیب ۲ لایه
آرد ۲/۳ لیوان
شکر قهوهای ۱/۴ لیوان فرانسوی
کره ۷۰ گرم
شکر سفید ۱/۴ لیوان
دارچین ۱/۲ قاشق غذاخوری
سیب نگینی خرد شده ۲ عدد
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
دارچین ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق مرباخوری
کره آب شده ۱۰۰ گرم
شکر قهوهای ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
– کره هم دما با محیط را به همراه شکر سفید، شکر قهوه ای، نمک، دارچین و آرد داخل کاسهای بریزید و با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۱- آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۲- در ظرفی دیگر کره آب شده، شکر قهوه ای، وانیل و تخم مرغ را مخلوط کرده و با همزن خوب هم بزنید.
۳- مواد پودری مورد ۱ (آرد، دارچین، بیکینگ پودر و نمک) را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
۴- سیب را با آب لیمو مخلوط کنید و روی مواد بریزید و با آن مخلوط کنید.
۱- ته قالب را چرب کنید. مایع سیب دار را داخل قالب بریزید. روی آن را با با مواد رویه که از قبل آماده کرده اید بپوشانید.
۲- فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب را داخل فر قرار دهید و اجازه دهید کرامبل سیب به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
۳- وقتی با استفاده از خلال دندان از پختن کرامبل مطمئن شدید، حالت گریل فر را روشن کنید و اجازه دهید روی کرامبل به مدت ۱۰ دقیقه طلایی رنگ شود.
– سیب زرد یا سیب قرمز با طعم ملس بهترین انتخاب برای کرامبل سیب هستند.
– از آن جا که این دسر از نوع دسرهای لایه لایه است، میتوانید از قالب کمربندی برای درست کردن آن استفاده کنید.
– میتوانید به جای خرد کردن سیبها آنها را به صورت حلقه حلقه نیز ببرید.
– کرامبل سیب را میتوانید به همراه بستی سرو کنید.
– کرامبل سیب رو میتونید به عنوان صبحانه نیز سرو کنید.
– میتوانید به دلخواه به لایه زیرین کرامبل سیب، کشمش و گردو نیز اضافه کنید.
– در برخی از دستورها از بیسکویت پتی بور نیز برای درست کردن کرامبل سیب استفاده میکنند. به این صورت که آن را کاملا خرد کرده و به همراه سایر مواد به لایه رویی گرامبل سیب اضافه میکنند.
منبع: ایران کوک
انتهای پیام/